in

9 съобщения, които ще го накара да му липсваш

Всяка жена обича вниманието, особено това от любимия мъж. Когато сте заедно, всичко е цветя и рози. Влюбени сте, правите всякакви неща и сякаш света се зарежда от любовта ви. Ако, обаче сте разделени, усещате в себе си празнина, липсвате си един на друг. Често се случва, когато не сте заедно, без значение по каква причина, да искаш той да ти обръща повече внимание и да ти показва, че му липсваш и иска да си до него. Но вместо да му го казваш директно, има по-интересни начини, които ще му припомнят колко страхотна приятелка има. Ето 9 съобщения, които да му изпратиш, за да го накараш да усети липсата ти:

 

  1. „Изпрах”

Приятелка на годината! Woo! Всеки мрази пералнята, така че фактът, че си изпрала дрехите на партньора си, докато е бил на работа или на път, е лесен начин да го накараш да е щастлив, че е до теб. Ако живеете заедно и прането обикновено е твоя задача, замени го с нещо просто като  „напълних хладилника с бири, за да пием заедно тази вечер!“.  До голяма степен просто направи нещо хубаво за партньора си и нека той разбере за него.

 

  1. „Спомняш ли си първата ни среща?”

Може да ви се стори много лигаво, но ако имате странна или много забавна първа среща, то спомените със сигурност ще са сладки, както за него, така и за теб.

 

  1. „Реплика от любимия ви филм”

Всяка двойка има шоу, което обожава или филм, който и двамата харесват по много откачен начин. Намери вашия и му изпрати реплика от филма. Със сигурност ще му се прииска да е при теб, за да го гледате заедно.

 

  1. „Сладка емотиконка”

Да, просто му изпрати сладка емотиконка. Елементарно е и може да ти се струва лишено от всякакъв смисъл, но тя служи просто за привличане на вниманието към теб. Партньора ти е с теб, защото вече те харесва, така че няма нужда от някакви  грандиозни жестове.

 

  1. „Иска ми се да се гушкаме”

Всеки обича хубавото гушкане. Особено сега, когато дните са къси и студени, всеки би предпочел да се гушка от колкото да е навън. Когато му изпратиш подобен текст го караш да чака с нетърпение момента, в който ще се прибере у вас и ще сготви.

  1. „Твоя снимка с дреха, която той много обича”

Или гола снимка. Всякаква такава снимка ще го накара да се усмихне и да си припомни колко страхотно гадже има до себе си. Ще се почувства прекрасно, че тези снимки са направени специално за него.

 

  1. „Искам те”

Това отново е малко по-пристрастяващ начин да накараш  партньора ти да мисли за теб и може да доведе телефонен секс или много страстен истински такъв, когато се видите.

 

  1. „Днес беше супер, но ми се искаше да си тук”

Това е ясен начин да кажеш на партньора си „Искам те, но мога и без теб”. Когато връзката ви е още в началото и се променя по-динамично. Не се притеснявай да споделяш чувствата си. Уязвимостта е секси и сладка.

 

  1. „Напиши му каквото си поискаш”

Това е твоята връзка. Познаваш партньора си много по-добре от всички съветници и книги за връзки около теб. Затова и ти най-добре знаеш какво да му напишеш, за да го накараш да му се прииска да е при теб. Напиши му каквото решиш, а ако обикновено се чувате, просто му се обади.

 

И накрая, тези съобщения са, за да предизвикат палава комуникация помежду ви, когато не сте заедно.  Ако ти се налага да си търсиш вниманието му и да го караш да се сеща за теб, то може би връзката ви трябва да бъде подложена на анализ. Той трябва да усеща липсата ти постоянно и винаги да търси контакт с теб.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Асен Блатешки отново срина Диляна Попова.

Яжте здравословно и спестете пари!