in

9 коктейла в купа, с които ще изумиш гостите си по време на празниците

Едно от най-забавните неща на партитата са коктейлите. Особено щом дойдат  Коледните и Новогодишните празници. Тогава, обаче, често се случва така, че домакините на партито се посвещават на правенето на коктейли и не могат да се насладят на купона. За щастие, има решение на проблема и той е коктейл в купа. Тези напитки са забавни, красиви и не изискват постоянно наглеждане. Просто ги правите и оставяте всеки желаещ да си сипва, когато чашата му се изпразни. Ето 9 страхотни рецепти за такива коктейли:

 

Джингъл Джус

Гранд Маринер, ром и амарето – всичко от което се нуждаеш, за един истински празничен коктейл,  който ще превърне партито в Коледна магия.

Ментов празничен пунш

Коктейл, който сам по себе си е подарък.

Тиквен пунш

Тиквата е продуктът на сезона. Затова е включете я и в партито си под формата на тиквен пунш с канела,  за допълнителна топлина.

Ябълкова сангрия

Няма нищо по-хубаво и сгряващо от комбинацията между вино, ябълки и канела. Запасете се с повече канелени пръчици, защото всички ще искат от този прекрасен коктейл.

Ябълков пунш

Ябълков сайдер, подсилен допълнително с резенчета ябълка  и мента ще се харесат на всички любители на газираните коктейли.

Лека сангрия

Леката сангрия съчетава в себе си свежестта на бялото вино, ябълките и цитрусовите плодове комбинирани с лекия пикантен вкус на канела.

Коледна Маргарита

Класическата Маргарита с текила, допълнена със свежестта на розмарин и червени боровинки.

Пунш с нар

Пенливо вино, комбинирано с портокалов сок и сок от нар, декорирано с розмарин – истинска наслада за сетивата.

Малинов пунш с лайм

Комбинацията от водка и тоник е освежена с прясно изцеден лимонов сок, декорирана с малини и резенчета лайм . Идеалната комбинация за любителите на по-сериозните коктейли.

Какво мислите?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

4 начина да направите така, че оргазмът ви да трае по-дълго.

Георги Христов бесен на менторите на Х фактор.