in

8 тайни за страхотен секс след брака

Вероятно сте чували за един милион и едно решения за изчезналия сексуален живот след брака, но набор от пухкави белезници не е истински отговор на нещо, което наистина отнема време и усилия за поддържане. (Помнете ли цялото нещо „докато смъртта ни раздели“?) Ето осем практични начина за омъжените двойки, които искат да поддържат здравословен сексуален живот.

 

Те флиртуват

Може би си мислите:  „как мога да флиртувам с човек, който ме е виждал да ям цяла пица сама?”.  Но ето това е отговорът: Двойките, които са заедно от по-дълго време са виждали един-друг и в най-лошото и в най-доброто. Ето защо връщането на флиртовете в репертоара ви запазва нещата вълнуващи, свежи и нови (да, дори ако не можете да си спомните живота, преди да сте били женени). Изпратете палав текст за работен ден (те не са само за младите); или се отдайте на класиката и флиртувайте като небрежно поставите ръка на коляното му или си играете с косата си.

 

Те отделят време за това

Разбира се, че е неудобно да има „секси време“, резервирано в  10:45 часа. Но животът става  много забързан и, както трябва да отделим време за упражнения или любимото си предаване по телевизията, трябва да отделим време  и за нашия сексуален живот. Няма срамно да гледаме отвъд спонтанността след като правим всичко в името на добрия секс.

 

Те не го правят задължително преди сън

Твърде уморен след десет часа работен ден? Едва ли сте го чули първо тук:  Сексът не трябва да се случва преди лягане. Ключът е да намерите периодите на деня, които работят най-добре за вас. И двамата сте ранобудни? Чудесно! 7:00 сутринта е вашето време. Или може би натискате snooze бутона, докато не се наложи да напуснете къщата, но се чувства страхотно, след вечеря? Страхотно. Значи това е вашето време.

 

Те променят инициативата

Отново: Пазете се от попадането в шаблони. Само защото съпругът ви обикновено е този, който инициира нещата, не означава, че той винаги трябва да е капитан на кораба. Споделете товара. Поискайте вие секс веднъж и разнообразете рутината.

 

Те подреждат спалнята си постоянно

Кой знаеше, че да смените чаршафите може да има толкова голям ефект върху сексуалния ви живот? Но сериозно, поддържането на вашето лично пространство чисто и подредено го прави още по-привлекателно за вас да бъдете интимни. Още по-добре, ако споделяте скучната задача с оправяне (и би трябвало да го правите).

 

Те говорят за това

Свалете  очилата  си и вижте истината – говорейки за секса с вашия съпруг не е табу; това е здравословно. Изиграйте следната игра.  Вземете листи  и химикалки и седнете заедно. Сега напишете две или три „големи идеи“, които бихте искали другия да изпълнява по време на секс. Споделете какво сте написали и си задавайте въпроси. Време за задачата ви за домашна работа: Изпробвайте какво е написал партньорът ви. Колкото по-свободно можете да общувате за секса, толкова по-добър може да бъде вашият сексуален живот.

 

Те го следят

Не, не го пишат на кухненската дъска, за по-лесно следене, но и двамата знаят колко точно секс правят. Това помага за отчитането на евентуални проблеми.

 

Те го правят дори и ако не са в настроение

Това е нещото: сексът поражда секс. Много двойки откриват, че ако се принудят да правят секс, скоро това става не по принуда и си припомнят колко много харесват секса. Тялото реагира с наводнение от мозъчни химикали и други промени, които могат да помогнат. Така че, това е нещо като естествената виагра за сексуалния си живот е просто … още секс.

Какво мислите?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

7 невероятни дестинации за еднополови двойки

Отново нагласен Биг Брадър.Този път печалившия е Фънки.