in

8 неща които мъжете искат жените да знаят.

Нека просто кажем: Срещите са трудно нещо. И въпреки всички съвети за запознанства, които можете да получите от приятели и семейство, най-вероятно ще откриете, че просто трябва да се сблъскате сами и приказките нямат нищо общо с действията. Разбира се, всяка ситуация е различна, както и всеки човек е уникален сам за себе си. Но много често, впуснати в приказки с приятели и познати, можем да се заблудим за това какво наистина искат мъжете. В този ред на мисли има 8 неща, които мъжете желаят жените да знаят.

 

Те всъщност не се притесняват от ангажираност

Мъжете са по-склонни от жените да предпочитат брака през целия живот и в много случаи те повече се интересуват от сериозни семейни отношения от жените.

 

Мъжете предпочитат, жени без грим

Мъжете се впечатляват много повече от жените, които са без грим. Те харесват естественият им вид. В главата на мъжа цари една единствена мисъл и тя е: „Ние искаме да видим теб, а не маската ти от грим“. За една жена без грим направен комплимент от силния пол трябва да говори много за нея.

 

Те искат да харесвате еднаквите неща, но не и да прекалявате.

Опитайте да проявите интерес към нещата, които са важни за него – но не прекалявайте. Добре е двойките да имат различни интереси и е нормално да не прекарвате цялото си време заедно. Опитвайте се да показвате заинтересованост към нещата които той прави, но не оставяйте собствените си интереси заради тях.

 

Те харесват комплиментите

Получаването на комплименти от партньора ви е прекрасно усещане, мъжете също обичат да им правите комплименти, също колкото и вие. Бъдете сигурна, че дори малък жест ще се оцени от силния пол. Разбира се комплиментите не трябва да бъдат физически. Мъжете харесват думи като – „Колко вкусно си сготвил“ или „Страхотен баща си“. Не мислете, че мъжете са безчувствени, те също са раними.

 

Те наистина не мислят за нищо понякога

Много често задаван въпрос към силния пол е „За какво мислиш?“, а отговора е „За нищо“. Това вбесява жените, защото те нямат такива моменти. Този отговор е много често срещан в главата на мъжете. Жените трябва да приемат, че това е истина, а не просто да избягат от проблема или скрият нещо.

 

Мъжете също могат да имитират оргазъм.

Много често и без да се разбира, жената може да фалшифицира своя оргазъм. Мъжете също го правят. Има моменти в които просто не са настроени за интимност. В момент на подобна близост, за да не се получават неловки ситуации е най-добре и двамата да бъдат подготвени и настроени.

 

Мъжете се нуждаят от лично пространство

Точно толкова, колкото и жените имат нужда и желаят да излязат с приятелка така и мъжете имат копнеж за подобен личен живот. Независимо какво е хобито на половинката ви, той също трябва да има тази свобода.

 

Защо да не платите сметката

Разбера се, че при среща, дълга за сметката е изцяло на мъжа. Бъдете сигурна, че в един момент той би се възгордял, ако вие самата изявите желание да платите сметката. Мъжете мислят, че това е тяхно задължение. Но, ако вие покажете независимостта си това ще се хареса на представителя на силния пол.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Какво ще се случи с твоето тяло, ако пиеш по една чаша вино всяка вечер

Доналд Тръмп уволнява Иванка и Джаред Кушнер