in

7 типа мъже, с които ще се сблъскаш, преди да срещнеш сродната си душа

След определена възраст, да бъдеш необвързана спира да е толкова приятно и става по-скоро като наказание. Всички твои близки и приятели имат своите семейства, за които трябва да се погрижи. А ти?

След множеството провалени връзки, започваш да се чувстваш като неудачница, която никога няма да открие мъжа на живота си. Всичко това има и хубава страна. След всяка неуспешна връзка се доближаваш все повече до намирането на точния човек. Все пак знаейки какво не искаш, много по-лесно ще разпознаеш правилния, когато се появи.

В света на срещите, има всякакви типове мъже,  с които едно необвързано момиче може да се сблъска. Ето 7-те типа неподходящи мъже, които могат да пресекат пътя ти.

 

 
Напълно неподходящият

Мъжът, който е твоята пълна противоположност. И дори да казват, че противоположностите се привличат, не разчитай на това. Той може да бъде много добър и свестен мъж, но да харесва коренно различни неща и да има съвсем друг начин на живот. В този случай и двамата знаете, че просто няма да се получи.

Нарцистичният женкар

Той не приема жените като партньори, а по-скоро като средство за задоволяване на собствеите си нужди и подхранване на егото си. Той много добре знае какво да направи, за накара едно момиче да се влюби в него. Знае, защото го прави постоянно и с много други. В крайна сметка, дори да е напълно неподходящ за теб, срещите с него ще те научат на много неща, най-вече на това да разпознаваш неговия тип веднага щом го срещнеш.

Прекалено настоятелният

Той изглежда добре, държи се добре и те харесва. Може би дори прекалено много. Познваш това още на втората среща, когато той ти носи огромен букет от 54 рози, който едва внасяш в дома си, търси те през половин час и, ако не отговориш ведната, започва да изпада в паника. Освен това, когато сте заедно, е толкова напрегнат, че прекалява с алкохола. Грозна картинка.

Загубенякът и 33 годишният тийнейджър

Изобщо не искаш да си имаш работа с тези двамата. За тях сякаш времето е спряло в тийнейджърските години и нямат желание за развитие от тогава насам. Загубенякът е от онези, които изобщо нямат способността да комуникират с представители на противоположния пол. За него жените са като митичните създания от фантастичните книги, които чете. Той изобщо не е за теб и, въпреки че не искаш да си груба, най-добре е да му кажеш директно, че нещата няма да се получат. 33 годишният тийнеджър от друга страна отдавна вече не е преминал тийнеджърските години. Това, обаче, по никакъв начин не му пречи да живее при родителите си, да мечтае за кариера на художник на комикси. Той изобщо няма представа как се държи един възрастен мъж и няма и желание да разбира.  По тази логика, няма и място в твоя списък с контакти.

 Старият пламък, който не спира да те изгаря

То е от онези преживявания, които никога не са напълно приключени. Той е страхоте, мил и внимателен. За момент дори може да се заблудиш, че е сродната ти душа. Но нещата между вас никога не са напълно ясни. Никога не сте били истинска двойка и винаги има нещо, което възпрепятства отношенията ви. Имали сте дори моменти, в които не се виждате с месеци и точно когато решиш, че нещата са приключили и трябва да продължиш напред, изведнъж той се появява сякаш от нищото с ново желание и нови надежди за теб. Не си го причинявай. Колкото и да си мислиш, че си влюбена, вътрешно в себе си знаеш, че онзи, който иска да е с теб, ще намери начин а бъде.

Мъжът с двойнствен живот

Той притежава всички качества, които търсиш в един мъж.  Мил, галантен, красив. Но има нещо в него, което не е както трябва. Срещите ви са само когато той има време, нямаш представа, кога отново ще те потърси и изобщо не знаеш подробности от личния му живот и миналото му. Този мъж определено крие нещо. Ако наистина се интересува от теб, ще иска да знаеш всичко за него и ще ти го разкаже без да се налага  да го караш.

Колкото и да се чувстваш наранена и изтощена от срещите, приеми провалените си връзки като подарък, а не провал. Рано или късно ще се появи точният човек за теб и тогава ще се радваш, че не е провървяло с всички останали преди него.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

5 ползи за здравето, ако сте собственик на домашен любимец

Знаете ли, че рискувате живота на кучето си, когато го качвате в колата?