in

7 съвета за по-интензивни оргазми

Оргазмите са прекрасни, но винаги има възможност за подобрение. Какво означава това? Сексът е пътуване, а не дестинация. Става въпрос за изследване на тялото ви и намиране на нови пътища за удоволствие. Оргазмите идват във всички форми и размери. Някои са малки, а някои са големи; някои са интензивни и ще ги помните дълго време, други са не чак толкова добри. Ето 7 начина  да превърнете всеки оргазъм в незабравимо преживяване:

 

Не спирайте дори след като свършите

Как да го направите: Не спирайте след първия оргазъм, дори да усещате тялото си хипер чувствително. Обикновено третият е най-интензивен, защото вече всяка част от вас е загряла и готова за удоволствие.

Защо това работи: тялото е инструмент, който има нужда от загрявка. Както при тренировка, интимните ви мускули се свиват и разтягат по време на секс. Както при добрата тренировка, загрявката е важна, така и след първия оргазъм тялото става все по-подготвено за по-интензивни нататъчни преживявания.

 

Мастурбирайте

Как да го направите: Не се срамувайте или не се притеснявайте за вашите мастурбационни навици. Отделете известно време, за да се забавлявате сами със себе си. Вземете си вана, пуснете музиката, която ви отпуска и си сипете чаша от любимото си вино. Отделете време за практиката. Мастурбацията е лична грижа.

Защо работи:  Колкото по-добре се опознавате чрез мастурбацията, толкова по-добре можете да съобщите вашите желания и да напътствате партньора си, за да ви помогне да достигнете до върха – В крайна сметка, комуникацията по време на секс е ключът към максималното удоволствие, но е задължително да излезете от главата си и да се насладите на опита, вместо да се фокусирате върху крайния резултат.

 

Тренирайте определени пози

Как да го направите: Нека вашият партньор да седне на стол. Вероятно ще работи най-добре, ако той или тя се настани хубавона седалката с широко отворени крака. От изправено положение, бавно назад, за да се срещне с него или нея и леко плъзнете пениса във вагината си.

Защо работи: В тази поза жената контролира ситуацията, клитора е лесно стимулиран и двамата партньори са на разположение да стимулират други части на тялото (като гърдите, зърната, или просто да се прегръщат) .Също така, в зависимост от ъгъла, в който застанете, можете да стимулирате g-точката си и да си осигурите зашеметяващ оргазъм. Тази позиция също е страхотна форма на любопитство – особено ако желаете за да започнете с истински танц.

 

Затворете очи

Как да го направите: Затворете очите си и наистина се съсредоточете върху тялото си! Да осъзнавате всичко, което вашият партньор прави и да докосвате без да имате визуален контакт ще направи оргазма 10 пъти по-добър.

Защо работи: Когато затворите очите си, отрязвате един от основните сензорни пристанища. Това ще направи всичко, което чувствате крайно (по добър начин). Така ще усещате всичко, което се случва с вас по един по-интензивен начин.

 

Докарайте се до ръба

Как да го направя: По същество бавно се приближавате към оргазма, но се задържате, преди да преминете през ръба. Натрупването на енергия наистина усилва оргазма (сериозно, трябва да го опитате) и като удължите целия сочен процес, това прави всичко по-забавно като цяло (независимо дали сте соло или с приятел или две!).

Защо това работи: Растящият праг на удоволствие ще направи окончателното освобождаване много по-експлозивно.

 

Правете точните упражнения

Как да го направите: Вашите вагинални мускули са това, което държи всичко здраво и силно под кръста. За да ги тренирате,  спирайте потока на урината, като ги стягате и задържате. Правете това поне 2 пъти дневно като задържате поне по 30 секунди.

Защо това работи: след като сте усвоили упражнението можете действително да го направите когато той е вътре във вас. Това ще усили както вашия, така и неговия оргазъм максимално.

 

Дишайте

Как да го направите: Използвайте всички техники, за които сте чували, в упражненията по йога и пилатес. Дишайте дълбоко и съзнателно по време на целия си сексуален акт. Лесно е да се развълнувате и да задържате дъха си. Избягвайте това.

Защо работи: Дишането е от първостепенно значение. Той поддържа тялото свободно и възприемчиво.

 

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

С унищожена мечта заради собствената и майка, Натали Трифонова се оказа нещастна!

Колко време издържа една отворена бутилка вино