in

7 неща, които ще почувстваш, когато се влюбиш в правилния човек

Да се влюбиш в човека, който е твоята сродна душа, е може би най-голямото щастие на света. Понякога, обаче, преди да срещнеш подходящия, срещаш много неподходящи такива. Така си създаваш грешно впечатление за това каква трябва да бъде идеалната  любов. Затова, когато Г-н Единствен се появи, те облива вълна от непознати емоции. Толкова непознати, че имаш чувството, че си влюбена за пръв път. Всичко, което знаеш за любовта и връзките ще бъде подложено на съмнение. Ето какво още ще почувстваш, когато се влюбиш в правилния човек.

Ще се почувстваш изненадана

Първата емоция, която ще предизвика в теб истинската любов е изненада, защото няма да си го очаквала. Ще се случи толкова спонтанно и непринудено, че докато се усетиш, вече ще изпитваш толкова силни чувства към него, каквито не си изпитвала никога и към никого.  Ще осъзнаеш, че всички връзки, които си имала до момента, са се появили само за да те подготвят за това, което ти предстои, когато откриеш истинската си любов.

 

Ще се почувстваш защитена

Като сериозен възрастен човек, ти самата си отговорна за своето собствено състояние. Но, едно от нещата, които отделят истинската любов от останалите е чувството за сигурност, което той ще ти даде. Ще ти се прииска да споделиш всичките си чувства и емоции с него и няма да се чувстваш странно от това. Нещо, което никога до сега не си правила. Притеснението, че ще те осъди или няма да приеме истинската ти същност ще изчезне и ще се почувстваш спокойна да му покажеш дори най-неприятните си страни: предменструалния синдром,  разочарованията, промените в настроението.

Ще се почувстваш постоянно щастлива

Да, разбира се че знаеш какво е да бъдеш щастлива, да чувстваш вълнение и да се радваш на живота. Но, когато срещнеш истинската любов, нещата съвсем се променят.  Тогава, всички проблеми, пред които се изправяш, ти се струват по-малки и леки за понасяне. Това е така, защото знаеш, че имаш страхотен мъж до себе си. Ще познаеш този момент,  когато въпреки всичко се чувстваш лека и доволна от живота.

 

Ще се почувстваш по-зряла

Ако до момента си избягвала сериозните разговори за бъдещето и си се страхувала от сериозното обвързване, то когато срещнеш истинската си любов, всичко това ще се промени. Ще усетиш как ставаш по-сериозна, по-търпелива, по-отдадена. Няма да се притесняваш за сериозността на връзката ви, а напротив, ще се вълнуваш и няма да имаш търпение да видиш до къде ще стигнете.

 

Ще се почувстваш ценена

Когато откриеш мъжа на живота си, ще разбереш какво значи някой наистина да те цени. Няма да страдаш от липса на комплименти и за пръв път ще бъдеш с човек, който се чувства като най-големия късметлия на света, защото ти си до него. Той ще прави мили неща за теб всеки ден и ще се старае да знаеш колко много означаваш за него. Той ще се влюби в теб с лекота и няма да се притеснява да ти го покаже.

 

Ще се почувстваш свободна

Знаеш приказката за птичката на свобода нали? Когато откриеш истинската си любов, ще разбереш истинското й значение. Ще се почувстваш освободена от всякакви притеснения и предразсъдъци. Ще си открила човека, който иска да се развиваш, да преследваш мечтите си и този, който те кара да искаш да бъдеш по-добър човек. Ще се почувстваш силна и свободна да постигнеш всичко, което си наумиш, защото ще имаш здрава опора в лицето на любимия мъж.

Ще се почувстваш изпълнена с надежда

Надеждата за едно красиво и щастливо бъдеще ще те обземе в момента, в който осъзнаеш, че той е единствения. Ще почувстваш нетърпението, което тази надежда носи. Ще знаеш, че бъдещето може и да не е толкова розово, колко си си мислела, но пък ще си сигурна, че каквото и да ви поднесе съдбата, ще се справите заедно. Защото всеки от вас е открил сродната си душа в лицето на другия.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ретинолът или витамин А? Как действа: той е залог за здрава и млада кожа във всяка възраст

Лесни и приятни активности да си във форма през лятото