in

7 невероятни дестинации за еднополови двойки

Еднополовите бракове все още са забранени в по-голямата част от света, но има някои страни, които позволяват пълна свобода на любовта. Така всички, без значение от сексуалната им ориентация, могат да изразяват чувствата си и любовта си. И естествено, след сватбата идва време и на медения месец. Ето 7 невероятни дестинации за меден месец за еднополови двойки.

 

  1. Тайланд: Бангкок и около него

Благодарение на толерантната природа на будизма, Тайланд е приютявал много гей двойки доста преди останалата част от света да е помислила за идеята за легализирането на тези връзки. Много от тях се отправят към южната част на страната и заобикалящите острови, докато остават на заден план столицата Бангкок и околностите. А те са места, на които задължително трябва да се отдели внимание.

Алтернатива: Филипините имат едно от най-високите нива на приемане на хомосексуалността в Азия и един тон меден месец за удоволствие.

 

  1. Испанските острови: От другата страна на Ибиза

Четиридесет километра югозападно от Барселона, Ситгес е една от най-буйните и стари гей сцени в цяла Европа, с много прохладни плажни барове и клубове, за да ви улеснят в брака. В Балеарско море Ибиса е открито светилище поне от 90-те години на миналия век. Не е задължително да има 24-часова партита; островът предлага и достатъчно усамотени места, които са тихи и спокойни, но достатъчно близо до купона, ако все пак решите да му се отдадете.

 

  1. Исландия

Щом стане въпрос за еднополов меден месец,  Исландия е опияняващ микс от толерантност (това е първата страна с открито гей правителство) и приключение. С водопади като от филмите  и драматични вулкани, които ще се запечатат не само във фотоапарата, но и в съзнанието ви,  в продължение на десетилетия, исландската популярност на супернова изглежда така, сякаш никога няма да изчезне. Столицата Рейкявик е енергичен, прогресивен и просто забавен град, стига да се облечете добре.

 

  1. Миконос: кралят на Гръцките острови

Звездата на Гърция е Миконос – център за хомосексуалисти, особено от средата на 70-те години на миналия век, който сега може да се похвали със специални гей пакети като The Elysium Hotel. Обстановката е неотразима за всяка нова двойка, от архетипни варосани вили до приказните чисти води на Егейско море и лесно можете да избегнете островната партийна сцена, като резервирате престоя си в хотелски комплекс, който е изолиран от градовете.

 

  1. Нова Зеландия: страната на розовите облаци

Земята на Дългият бял облак е популярна дестинация за австралийците, тъй като наложи промяна назаконите за гей бракове още през 2013 година. Нова Зеландия със сигурност има огромен старт: вече има изобилие от гей двойки както на островите, така и в основната част. Това прави страната на кивито място, подходящо за хора с високи възможности и желание за изисканост и лукс.

 

  1. Париж: градът за всички любови

Париж е безспорно универсален град на любовта, който бе заложен във френското законодателство през 2013 г. Класическите атракции в Париж се нуждаят от малко въведение, но градът се гордее с невероятно енергичната общност на  хомосексуалисти, за която ще разберете, ако прекарате една вечер, далеч от типичните дестинации и се потопите в автентичната парижка атмосфера.

 

  1. Някои части от Америка

Съдейки по скорошния политически импулс, Земята на Свободата вече не е толкова свободна, но не отписвайте цялата територия на САЩ като опция за дестинация за меден месец. Разбира се, има очевидни първа спирка – Сан Франциско и Ню Йорк, са типични представители на градове, които се борят за гражданските права. Но обърнете поглед и към Палм Спрингс, който от  50-те години насам  отварят ръцете си по-широко от повечето северноамерикански градове.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да решим проблемите с гърба

8 тайни за страхотен секс след брака