in

7 малки неща, които ще заздравят връзката помежду ви

По време на секса мозъкът изпълва тялото с хормони и невро химикали, особено окситоцин, който е най-известен като „любовният хормон“ – и има защо. Окситоцинът намалява чувството на стрес и драматично увеличава чувствата на доверие, сигурност, свързване и любов.   Докосването на кожата предизвиква освобождаването на тези хормони, като това е един от най-бързите и лесни начини за задълбочаване на връзката – още преди началото на основното събитие. И всъщност има допълнителни стъпки, които можете да предприемете по време на полов акт, за да укрепите по-нататък връзката с партньора си. Ето седем прости неща, които можете да опитате още тази вечер.

 

Говорете

Дори и ако смятате, че сте по-консервативни в леглото, като запазвате тишина по време на секс, значи сте изпуснали възможността да изградите по-дълбока връзка с партньора си. Кажете му какво ви кара да се чувства добре и какво не , говорете за удоволствието, което изпитвате.  Независимо дали става дума за думи, стенания или викове, вие искате да покажете, че сте в настоящия момент един с друг.

 

Дишайте дълбоко

Дишането дълбоко комуникира удоволствието, а това в тандем с партньора ви може да помогне за повишаване на възбудата. В тантрическия секс, хората се учат  да дишат заедно, за да създадат повече връзка и повече еротика.

 

Изключете се от социалните мрежи

Избягвайте разсейването на всяка цена. Уверете се, че телевизорът е изключен и звука на телефона ви е заглушено. И със сигурност не правете почивка, за да проверите съобщенията си.  По време на секса вие и вашият партньор трябва да сте фокусирани  само и единствено един върху друг. Ако не сте, пропускате възможността да се свържете, или по-лошо, рискувате да навредите на отношенията си.

 

Изключете домашните любимци

Много хора спят с техните домашни любимци в леглото си, но това може да бъде основен страстоубиец, ако кучето или котката ви ви гледа, докато правите секс. За да избегнете това и да повишите връзката помежду си, дръжте домашните любимци на далеч. Гушкайте се с тях след сексуалните занимания с партньора. Но запомнете, връзката ви е на първо място.

Направете спалнята си сексуален храм

Спалнята ви трябва да бъде място, където обичате и спите. Не е място, където да работите, да плащате сметки или да говорите по телефона. Премахнете компютрите и зареждайте мобилния си телефон някъде другаде. Те само ще ви отвлекат и ще ви разсейват от онова, което е важно, а именно връзката с партньора.

 

Отвори очи

Много от нас затварят очите ни по време на секс, но си струва да ги държим отворени поне за част от времето. Има неврознание, което показва, че когато двама души се вглеждат в очите на близките си, на близко разстояние – например 18 или 20 инча – реактивната част на мозъка, лимбичният мозък, успокоява и позволява на хората да изпитат по-дълбока връзка.  Следващия път, когато го вземете, погледнете един към друг с любов, но съзнавайте, че сте прекалили с този поглед, ако започне да се чувства неудобно. Все пак не искате да убивате вибрацията, като я накарате да изглежда страховито.

 

Планирайте романтична вечер

Уверете се, че от време на време отделяте  време за свещи, флирт, дразнене и любовна игра, и се насладете на всяка хапка. Това може да направи преживяването по-приятно и специално, което с течение на времето може да спомогне за укрепването на връзката ви с партньора.

 

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да скрием бръчките?

Даниел Петканов в шок след признание на любимата си Александра Богданска