in

6 неща, които всеки мъж иска по време на секс

Естествено, няма как да оставите мъжете да диктуват всяко действие в секса, но е хубаво от време на време да обръщате внимание на желанията им. Да, известно е, че те харесват всякакъв секс, но има няколко неща, които им доставят изключително удоволствие. Ето кои са те и какво да направите, ако искате да доставите на мъжа си върховно удоволствие от секса.

 

  1. Мъжете обичат мръсните приказки

Излишно е да казваме, че мъжете обичат да чуват колко добре се справят по време на секс. И докато им харесва да чуват пъшкането ви, мръсните приказки направо ще ги побъркат. Не се притеснявайте да обясните на партньора си с пълни подробности какво най-много харесвате в секса с него, темпото, бързината, позата. Направете го по време на секс и ще имате до себе си един щастлив мъж.

  1. Мъжете искат да поемете контрола

Естествено е, че мъжете винаги искат секс. Но няма нищо по-възбуждащо за един мъж от жена, която иска секс повече от него. Затова, ако се чудите как да зарадвате партньора си, поемете контрола. Направете го в поза, в която вие диктувате правилата и не пропускайте да му кажете, колко много обичате секса с него.

  1. Мъжете обичат новите пози

Разнообразието в секса е не само забавно, но и необходимо, ако не искате да попадате в сексуална рутина. Когато видите някоя нова поза, незабавно предложете на партньора си да я пробвате. Ако е някоя, изискваща акробатични умения, настроите се, че може би няма да се получи. Това, което ще стане, обаче, е вие двамата, забавляващи се в леглото. Ако пък се получи, ще имате нова гореща поза, към която да преминавате от време на време.

  1. Мъжете искат да бъдат изненадвани

Той е свикнал да правите секс по един и същ, добре познат начин? Променете това като го изненадате с нещо, което най-малко очаква. Сгответе вечеря и го чакайте гола на дивана или се облечете мръснишки и играйте роли. Това определено ще го възбуди и ще ви осигури страхотен секс.

  1. Мъжете обичате да гледат жените си

Няма нищо по-възбуждащо за един мъж от гледката на жена, която се наслаждава на собственото си тяло. Ако искате да го побъркате, направете именно това. Застанете гола пред него и докосвайте бавно най-интимните си части. Не му позволявайте да се включва определено време, а след това го оставете да прави с вас каквото пожелае. Това определено ще е преживяване, което ще запомни.

  1. Мъжете обичат пица

Какво правите, когато приключите с палавите забавления? Романтично гушкане? Цигара? Сън? Освен всички тези класически неща, има нещо, което мъжът ви обожава след секс и това е пицата. Сексът с любимата, придружен с парче от любимата пица е нещо, което ще го направи истински щастлив. Затова, следващият път го изненадайте като поръчате пица след секса или преди него, за да може да хапне веднага след като свърши.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Какво прави ДимитърРачков след раздялата си с Мария Игнатова.

4 грешки, които допускаш, когато правиш планк