in

6 комплимента, които мъжете обожават да чуват

Всяка жена обича да се чувства обичана и желана. Да чува всеки ден от любимия си колко прекрана е и колко щастлив е той, че е с нея. Замисляла ли си се някога, че това важи и за мъжете.

Дори никога да не го покаже или каже, твоят мъж също обича да чува колко много значи за теб, колко прекрасен е и колко щастлива се чувстваш, че си с него. Покажи на своя любим колко много значи за теб, като му направиш комплимент. Ето 6 идеи за комплименти, които мъжете обожават да чуват, но няма да си го признаят

 
Вярвай в него

Мъжете се славят с много по-високо самочувствие от нас самите. Тяхната самооценка е много по-трудно разклатима от тази на жените. Затова те винаги изглеждат уверени и дори прекаляват на моменти с тази увереност. Това, обаче, съвсем не означава, че те нямат моменти на несигурност. Твоят мъж ще бъде изключително щастлив, когато му кажеш или покажеш, че вярваш в него и нещата, които прави. Това е точното нещо, което мъжете искат да чуват.

Прави му комплименти

„Красива си“, е комплимент, които разтапя и най-студеното женско сърце. Мъжете от своя страна също имат нужда да чуват подобни неща. Възпитани да не го показват, те също се разтапят при комплименти от сорта на „Имаш страхотна усмивка“ или „Страшно секси си, когато се смееш“. Така не само ще повишиш самочувствието му, но и ще го накараш да се влюби в теб още повече.

 
Покажи му че знаеш колко ценен и важен е той за теб

Любовта изисква да даваш от себе си на любимия, без да очакваш нещо в замяна. Това важи и за него. Знаеш, обаче, че едно от най-хубавите чувства е да усетиш благодарността на любимия за нещата, които правиш за него. Затова, не се бави, а кажи на любимия си колко много оценяваш нещата, които прави за теб. Може да са съвсем обикновени неща, като да изслуша разказа ти онази досадна колежка на работа или да те прегърне, когато имаш труден ден и си на ръба на нервна криза, но ако му благодариш за подкрепата, ще го накараш да се почувства силен и мъжествен, готов да продължи да те подкрепя във всеки труден момент.

 
Уважавай го

Всяка здрава връзка се крепи на взаимно уважение. Представи си какво би било, ако това уважение липсва във връзката ви. Тя просто ще се разпадне. От друга страна, когато показвате взаимно уважение не само към себе си, но и към близките, роднините и приятелите на другия. Така ще му покажеш, че си зряла жена, която може да оцени една стабилна връзка и ще го поттикнеш да подхожда към теб със същото уважение.

Вярвай в неговите лидерски умения

Мъжете от древността са свикнали да бъдат водачи, главата на семейството. В днешно време нещата доста са се променили и все повече жени успяват да се оправят сами, без нуждата от мъж в живота. Това от своя страна кара мъжете да се чувстват по-малко мъже и до някъде разклаща самочувствието им. Затова, дори да можеш да се справяш сама, покажи на мъжа до себе си, че за теб той е Мъжа и си готова да послушаш съветите и напътствията му.

 
 
Покажи му своята привързаност

Не става въпрос за заветното „Обичам те“. Тук говорим за онези малки коментари, с които показваш на любимия си, че не можеш да му се наситиш: „Ужасно секси си“, „Възбуждам се само като те гледам“ и куп други подобни коментари са само част от нещата, които можеш да кажеш на любимия, за да го накараш да се почувства добре.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

7 начина да се погрижиш за интимната си област

Мегз и София Борисова изгладиха отношенията си!