in

6 вкусни идеи за Хелоуин, които да приготвиш тази година

Идва Хелоуин, а за много това означава забавление, купони и „смразяващи” номера. За онези, които обичат да си похапват, Хелоуин е идеалното време, в което могат да превърнат вкусните гозби в „адски” такива, като ги декорират по възможно най-страшния начин. Ето 6 вкусни идеи, които да приготвите този Хелоуин, за да изненадате семейството, приятелите и дори себе си.

 

Ябълково масло

Дали нещо което казва есен както коктейл с ябълково масло, ябълково вино, горчица от портокал и намек за джинджифилова бира, смесени заедно? Изсипете напитката в буркани за по-интересно усещане и добавете захарен сироп и канела.

Моцарелени очи

Пържените топки от моцарела получават най-добрия ъпгрейд на Хелоуин с половин черни маслини и блясък от горещ сос в средата. Когато гостите го отрежат, ще видят, че те са „очи“.

Тиквена супа

Тази проста супа се прави само със седем съставки (сериозно) и започва с домашно пюре от тиква. Когато е покрит с канела и сусамен гарнитура, тя е достатъчно богата, за да послужи като предястие, особено с някакъв хрупкав хляб за потапяне.

Фетучини Алфредо

Препоръчваме карбо-зареждане, което ще компенсира всички бонбони и сладкиши, които ще консумирате. Какво ще кажете за фетучини Алфредо с кафяво масло и тиква? Обикновените фетучини са допълнени с кафяво масло, и градински чай и гарнирани с пържено сирене в тази Хелоуин идея.

Хелоуин браунита

Тези прекрасни бонбони ще ви накарат да се влюбите в  бяло-и-тъмно шоколадово покритие, плюс фъстъчено масло M & M’s и мини бонбони за очна ябълка и празнично докосване. Най-добрата част? Можете да ги направите предварително и да режете (щедри) резени точно преди да сервирате.

 

Бананови кексчета

Когато става въпрос за сладкиши, винаги е добра идея да имате по-здравословен вариант на ръка. В действителност, тези вкусни и вегански бананови мини духчета са само около 100 калории всяко.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Между децата на Анджелина назрява конфликт

Грешката, която допускаш в гардероба си без дори да го осъзнаваш