in

5 неща, които не трябва да правим за мъж

На всеки е познато чувството на еуфория от влюбването и желанието да направите всичко за избраника си. Наистина ли жертвите си струват или по този начин губим истинската си същност? Какво не трябва да правим за него?

1. Да му позволяваме да ни променя

Ако той се е влюбил в недостатъците ни, намирайки ги за симпатични и секси, а след това с всичка сила се опитва да ги отстрани, това не е правилно. Не трябва да му даваме възможност да ни преправя. Само ние можем да решим за себе си какви искаме да бъдем и трябва ли да коригираме нещо в поведението си.

2. Да променяме плановете си заради него

Ако се е случило нещо сериозно, тогава, разбира се, трябва да коригираме плановете си и да изберем кое е по-важното за момента. Но, в никакъв случай, не трябва да заставаме в режим на изчакване само защото нашият избраник не може да определи какви точно са неговите планове и постоянно нещо размества в тях. И, забележете, най-често жертва нас и нашите отношения с приятели или служебните ни задължения.

3. Да очакваме неговото одобрение

Не трябва да правим нищо с оглед само на очакването на одобрение и похвали. Силната и самодостатъчна жена играе по своите правила и на нея не ѝ е необходима инструкция или ръководство за действие. Ние сами можем да преценим какво е най-добре за нас и партньорът ни е длъжен да оцени това.

4. Да променяме външността си

Тук не става дума за моментите, когато коригираме стила си или използваме нов грим, опитвайте се да намерим нов начин да му харесаме. Много жени прекарват мъчителни часове пред огледалото, опитвайте се създадат идеален образ за среща. Става дума за физическите особености, като например формата на носа, размера на ушите или на гърдите, килограмите и т.н. По този начин той ще се опита да изгради от нас съвсем друг човек, а не този, с който се е запознал. Тогава възниква въпросът: защо е избрал точно нас?

5. Да правим това, което не ни доставя удоволствие

Не бива никога да правим компромис със себе си в името на партньора си. Не трябва да се съгласяваме да правим нещо, което ни е противно и да се отказваме от собствените си цели. Отношенията ни може и да приключат по-рано от очакваното и тогава да съжаляваме за пропуснатите възможности. Вината си остава само и единствено у нас, защото сме направили избор.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Топ 5 на най-красивите пустинни оазиси

Покрай празниците и звездите пълнеят.