in

5 начина да намалим по естествен начин бръчките

Вместо скъпи кремове и процедури, помислете за тези естествени средства…

Стареенето е естествен процес, логично е и „борбата“ с него също да е естествена, нали?

Белтъци

Разбийте няколко белтъка в малка купа. Масажирайте върху кожата си, като изчакате белтъците да изсъхнат за около 15 минути. Изплакнете с топла вода и оставете естествените витамини B и Е да си свършат работата със своята подмладяваща „магия“.

Зехтин

Естественото маслиново масло може да помогне да кожата ви да остане мека и гъвкава. Внимателно масажирайте няколко капки на лицето си преди лягане и отстранете излишната мазнина с мека кърпа. Ще се събудите с кожа, която е мека и изглежда здрава.

Масаж

С помощта на любимия си нежен лосион, отделете няколко минути, за да направите масаж  на лицето си с твърд, но нежен допир. Фокусирайте се върху проблемните области като врата, под очите и челото си.

Плодове и зеленчуци

Пресните плодове и зеленчуци, пълни с витамини А и D, ще помогнат на кожата ви да „заблести“. Насладете се на пресен зеленчуков сок от местния фреш бар или си направете свои собствени пресни плодово-зеленчукови напитки у дома.

Лимонов сок

Нарежете лимон и масажирайте със сока му директно върху фините бръчици. Киселинността на лимона помага на кожата да изглежда по-светла, като същевременно намалява появата на бръчки. Вдишайте дълбоко прясно нарязани цитрусови плодове като „бонус“ ароматерапия, за да съживите сетивата си!

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Вкусни съботни пилешки гърди

Монголското племе дукха – последните еленовъди