in

5 идеи за празнични ритуали, които да превърнете в традиции

Кой казва, че празничните традиции са само за женените двойки. Те са прекрасни, забавни ритуали, които ще изпълнят празничните ви дни с щастие, любов и забавление. Затова, ако искате да разчупите малко настроението тази година, ето няколко идеи за романтични Коледни ритуали, които да превърнете в традиции.

 

  1. Споделете коледен десерт

Споделянето засилва чувствата. Споделянето по време на коледните празници ще ви накара да се обичате повече от всякога. Затова споделянето на коледен десерт е чудесно за подсилване на отношенията. Не е нужно да е някакъв типичен коледен десерт. Ако имате някои любим такъв, превърнете го в традиция по празниците, да ходите до заведение, което го предлагат и да му се наслаждавате напълно.

 

  1. Гледайте любимия си празничен филм заедно

Всеки има списък с празнични филми, които гледа религиозно всеки декември, но още по-хубаво е, когато имате списък с такива, които можете да гледате заедно с партньора си? Ако все още не разполагате с обикновен фаворит, се поглезете с маратон на ваканционни филми, докато откриете своя фаворит. Няма правила. Не е задължително да е ваканционна класика или известен любим. Може да е просто празничен филм, който ви кара да плачете смях. И докато ви напомня за времето, което сте прекарвали заедно и ви изпълва с любов, ще ви се иска да го гледате всяка година.

 

  1. Обявете бюджет за подаръците си

Това е идеално за нови двойки, защото премахва загрижеността за това колко да харчите за подаръка на партньора си. Идеята е да зададете умишлено нисък бюджет за ваканционните подаръци на другия – може би не повече от 50 лева – така че работата да стане по-внимателна и творческа.

 

  1. Станете доброволци заедно

Възможностите на доброволците са навсякъде по време на празниците. Това е чудесен начин да прекарате известно време заедно, като споделяте духа на сезона с нуждаещите се. Освен това ще видите колко състрадателен е вашият партньор, а това ще ви накара да се влюбите още повече в него.

 

  1. Отидете на празнично събитие

Вместо хибернация на закрито, открийте нещо празнично във вашия град за вас и партньора ви,  на което да  присъствате – може би това е пиеса, концерт на живо или дори коледен парад. Докато сте заедно – и извън къщата – ще бъдете изпълнени с веселие.

 

Традициите по време на празниците не трябва да бъдат запазени за семейства или двойки, които са заедно от векове. Вие и вашият нов партньор също имате право да се присъедините към забавлението! Помислете за всички празнични неща, които обичате да правите, преди да се срещнете с партньора си и да разберете кой е най-добрият начин да споделите с тях някои от любимите си празнични традиции.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Кои са най-опасните драскотини

Мис България 2017,Тамара Георгиева е оплюта от народа, а вижте какво е преживяла.