in

5 грешки в стила, който ни правят по-едри и по-стари

С възрастта гардеробът и чувството за стил трябва да се променят. Смехотворно е, но много жени остават в стила си някъде в младостта, без да отчитат, че това вече не им отива и ги прави да изглеждат странни. Половината от успеха на доброто обличане е да не сме безразлични към него. Другата половина са общите грешки, които правим, когато ЕГН-то стане по-авторитетно. Ето какво визуално състарява жената и прави закръглените ѝ форми да изглеждат още по-едри.

1. Прекалено много черно

Несъмнено, черният цвят е любим на всички жени, защото си мислят, че ги прави да изглеждат по-слаби. По-добре да престанем да злоупотребяваме с него. Черният цвят прави бръчките и другите дефекти по кожата да изглеждат още по-забележими.

2. Дрехи в по-малък размер

Тесничките дрехи не изглеждат секси, още по-малко тези, които купуваме, разчитайки, че ще поотслабнем. Те подчертават всичко, което трябва да бъде скрито.

3. Прекалено дълга пола

Стилистите казват, че задължително трябва да се откажем от нея, когато прекрачим определена възрастова граница. Можем да си позволим пола с дължина максимум над глезена, но цялата визия зависи от това дали ще я носим с ниски обувки или на токчета.

4. Огромни очила

Този съвет се отнася особено за жените с кръгли лица. Колкото по-малко място от лицето ви заемат очилата, толкова по-добре. Големите рамки допълнително увеличават размера на лицето.

5. Обувки на равна подметка

Равните обувки са отличен ежедневен модел, но не забравяйте да обувате и обувките си на висок ток. Дори и токът да е малък, осанката и походката се променят кардинално.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Опасно ли е хъркането и как да го преборим?

Какво е метаболитна дупка и как да излезем от нея?