in

4 начина да направите така, че оргазмът ви да трае по-дълго.

Ако често изпитвате оргазъм, това е страхотно . Но какво би станало, ако имаше начин това върховно удоволствие  да трае по-дълго, така че да получавате тези мощни усещания за още няколко прекрасни минути. Ето, че имате късмет – можете да удължите оргазмите си с няколко прости трика. Те в същото време са и здравословни. Ето какво да направите:

 

Правете упражнения Кегел.

Едно нещо, което винаги помага да се увеличи интензивността и продължителността на оргазма, е редовното упражняване на Кегел“. Тези упражнения помагат да се стегнат вагиналните мускули и да станат по-силни. Развитието на силните мускули на таза е пряко свързано със силата на свиването по време на оргазъм. Силните мускули ще направят контракциите по-дълбоки и вълните на удоволствието ще продължат по-дълго време.

Не мислете за това.

Ако се стремите да удължите оргазма си и сте съсредоточени твърде много, за да стигнете до там,  може да наложите на мозъка и тялото си натиск и изобщо до не се стигне до оргазма. Оставете  удоволствието, като се съсредоточите върху пътуването до върха на оргазма си, а след това просто се наслаждавайте на всеки миг на усещането без мисъл или преценка за това колко дълго ще продължи.

Възпроизвеждане на температура.

Какво имаме в предвид? Лубрикантите и изкуствените средтва за постигане на загряващия ефект може да бъдат невероятен начин да увеличите оргазмите си. Още повече ако не сте използвали ще разберете какво е удоволствието.

 И не на последно място фантазирайте.

Настройте мислите към еротичен секс по време на самия него. Дори за още по добър ефект,  не спирайте да си мислите през целия ден за това. Така ще настроите мозъка да бъде по-отзивчив към даденото удоволствие.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как магнитните бури се отразяват на здравето?

9 коктейла в купа, с които ще изумиш гостите си по време на празниците