in

4 здравословни неща, които да правите всяка сутрин

Сутринта е един от най-важните периоди на деня. Някои казват, че както прекараш началото на деня, така ще прекараш и остатъка. Затова е хубаво, ако искаш да бъдеш здрава  и  силна, да си създадеш сутрешни ритуали, с които да поддържаш това. Ето 5 такива, които можеш да превърнеш в част от ежедневието си.  Прилагайки ги всяка сутрин ще усетиш, че много скоро живота ти ще се промени значително.

 

  1. Разтегни се

Разтягането е начин да събудиш тялото си, да раздвижиш мускулите си. Ако работиш в офис и си на бюро по цял ден, разтягането сутрин е почти задължително, ако искаш да се спасиш от проблемите, които постоянното седене предизвиква.

 

  1. Пий лимонена вода

Чаша от лимоновата вода на  стайна температура е с много здравословни предимства: заедно с подобрената хидратация ще получите доза витамин С за блестящата кожа, усилване на метаболизма и повишаване на настроението.

 

  1. Погрижи се за кожата си

Правилната грижа за кожата ти е много важна, ако искаш да запазиш младостта и максимално дълго. Тя не включва просто измиване и нанасяне на крем, а цялостен ритуал, който осигурява сияйна кожа. Затова, добре е да си създадеш ритуал за грижа за кожата, който включва тонизиране, масажи и правилните продукти.

 

  1. Приемай витамини

Ясно е, че разнообразното хранене е нещото, което  ще поддържа тялото ти здраво. Но понякога е трудно да се храниш по този начин, особено ако ежедневието ти е забързано и постоянно си в движение. Затова е хубаво да подсилваш тялото си с нужните витамини и минерали.

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Мис България 2017,Тамара Георгиева е оплюта от народа, а вижте какво е преживяла.

Как да запазиш стомаха си здрав по време на командировка