in

3 уникално красиви британски села, които да посетите, когато сте в кралство Англия, Великобритания

Великобритания е дом на някои от най-очарователните разтапящи сърцето села в света. Със старомодните си кръчми, идиличните каменни къщи и фантастичните пътеки и пътища в провинцията, селцата привличат със своята уникална романтика от „едно време“, осигурявайки перфектния фон на вашето спокойно бягство именно в тази част на Европа.

  1. Горен Суел, Глостършир (Upper Swell, Gloucestershire)

    Горен Суел е класическа котловина в областта Котсуолдс от традиционни каменни къщи и забележителна норманска църква от 12-ти век, както и река, минаваща през селото. Малкото, старомодно селце  се намира в близост до град Stow-on-the-Wold, в долината Диклер, осигуряваща множество пешеходни и велосипедни маршрути в околностите.

  2. Омбърсли, Уорчестършир, (Ombersley, Worcestershire)

    Омбърсли е тихо и спокойно историческо селище в Уорчестършир, което прелива от красиви полудървени къщи, датиращи от елизабетинския и якобинския периоди. В селото има множество прекрасни магазини за храна, уютни ресторанти и приятелски кръчми. Архитектурата е красива, черно-бяла и много живописна. Безмерно красивият Омбърсли е разположен между хълмовете Малвърн „The Malvern Hills“ и района Шропшир „Shropshire Hills“.

  3. Мъкър, Северен Йоркшир (Muker, North Yorkshire)

    Заобиколен от буйни зелени полета и цветни поляни със защитени диви цветя, селото Мъкър се намира в долината на Северен Йоркшир. Помислете за каменните хамбари от 18-ти век, очарователения местен магазин за чай и фантастичния пъб, предлагащ традиционни ястия и местно произведени ейлове (вид бира) в приятна атмосфера и сами ще пожелаете да хванете първия влак за Мъкър!

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

3 неща в женското тяло, които влудяват мъжете

3 домашни маски за лице с грозде