in

3 неща, които има в апартамента на всяко френско момиче

От по-малко известните атракции, където прекарват летата си,  до това, което ядат за безпроблемна светла кожа, готините френски момичета и безгрижния им чар са вдъхновение за всички нас. Дори и домовете им излъчват онова спокойно разбиране – просто погледнете един апартамент в Париж и ще видите какво имаме предвид.

Но, какво прави вътрешният им интериор толкова различен от нашия?

Оказва се, че френският народ е по-инстинктивен, когато става въпрос за интериорен дизайн. Те по естествен начин смесват времена и стилове. Как, обаче, да вземеш този френски шик и да го въплатиш в собственото си жилище. Първата стъпка? Включи френската  философия на дизайна в своя дом: Уютен, шик, топъл и с много цветове.  Ето как да намериш място за тях в дома си и той да получи онова френско Je ne sais quoi!

Цвят, топлина, интимност

Първото нещо, за което да помислиш, когато декорираш  стая е посетителят.  Много е важно  да направиш всичко, което можеш, за да създадеш уют. Представете си нещата, така че когато някой влезе в дома ти да почувства топлата атмосфера. Стаята трябва да е интимна и много спокойна. За да предизвикаш това чувство  има три качества, които трябва да осигуриш на всяка стая: цвят, топлина и интимност.

 

Наруши правилата

Що се отнася до постигането на френския външен вид, всички искаме да знаем какви са правилата. Но отговора на въпроса е, че няма такива. Французойките  обичат  да нарушават всички правила;  В противен случай, губят автентичността си.Те обичат  да смесват материи, цветове, модели, модерни и реновирани мебели. 

Обмисли пространството

Ако има част от стая, която често се пренебрегва, това е самото пространство. Преди да започнеш да планираш, не забравяй да огледаш стаята и да почувстваш атмосферата й. Пространството  е толкова важно, защото определя начина, по който ще организираш стаята. Ако имаш голяма стая, хубаво е да проектираш огромно легло с някои щедри размери. Някои хора могат да се почувстват потиснати в малка стая и да загубят в голяма стая. За да промениш това  добави аксесоари. Например, огледалата са добър начин да се уголеми една стая.

 

Довери се на инстинктите си

Ако обичаш  стила на френския дизайн, но не се чувстваш уверена, че ще успееш да го впишеш в апартамента си, време е  да се отпуснете и просто да следваш инстинктите си. Довери се на вътрешния си глас и го остави да те следва, щом стане въпрос за вземане на решения за апартамента ти.

Ако се чудиш, добави тези 3 неща

Приятна, ароматна свещ, която да внесе уют и елегантен аромат в помещението, огледало на стената, за светлина и перспектива на пространството и удобно място за сядане, за да се отпуснеш и релаксираш. Това са трите основни елемента, с които лесно и бързо да внесеш френски шик в дома си. Перфе!

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

5 пещери, които да посетите това лято

5 въпроса, които да зададеш на гинеколога си