in

15 модерни блузки за пролетта

В дамския гардероб винаги има място за още една блуза. Многофункционалната дреха веднага се превръща в част от офисния дрес-код или във вечерна дреха с помощта на ярки аксесоари. През този сезон, блузите са като никога впечатляващи и оригинални. Защо блузата е незаменим елемент от женския гардероб? Първо, тя може да се носи с и с пола, и с панталон; второ – допълва се със сако или манто, носи се с джинси или с клин; може да се съчетава с украшения или просто да се наметне с леко манто. Въплащение на женствеността, стилните блузи за пролетта са изключително въздушни, леки и подчертано романтични. Вижте какъв е новият стил:

Пастелен цвят

H&M, Maje, Stella McCartney

Един от топ-трендовете на настъпващата пролет са блузите в пастелни тонове. Те са леки, шифонени, с волани, с минималистични кройки и малки копченца. Лавандулови, лимонени и пудрово -розови варианти се съчетават идеално с черни поли, с плисирани поли или с такива с принтове на цветя и създават мечтателни образи като от картините на художниците-импресионисти.

На точки

Ganni, Zara, H&М

Кокетните точки – големи или дребни, позволяват да се добави игрив акцент в офисния образ, без да се премине някаква граница. Черно-белите блузи на точки с ръкави на волани, с жабо или пищни набори във френски стил подхождат на класически панталон с висока талия и обувки на висок ток. За по-небрежен вид са подходящи дългите блузи със свободна талия, съчетани с клин и боти.

Цветна градина

Zara, H&M, Sonia Rykiel

Невъзможно е да си представим колекция от женски блузи, без романтичния принт на цветя. Дали това ще са букети рози в най-добрите традиции на бохо-шик или по-размити изображения на лилии, маргаритки, макове и други полски цветя върху вталени блузи, те ще са истински хит за пролетта на 2018.

Прозрачна коприна

Alice Mccall, Simone Rocha, Prada

Блузите от прозрачна коприна и шифон изглеждат малко театрално с буфан-ръкавите си и са много модерни през тази пролет. Дизайнерите препоръчват тези блузи да се носят върху бял или телесен топ с къс ръкав или с рокля в кукленски стил. Особено популярни са прозрачните блузи в пастелни цветове и черните варианти с панделки или с жабо.

С панделки

Alexander McQueen, Red Valentino, Markus Lupfer

Широките копринени панделки са един от ярките елементи на модерните блузи и придават по-сдържан и консервативен стил. Популярни са контрастните варианти, при които панделката е в друг цвят, различен от този на блузата. За предпочитане са кадифените ленти и шифонените панделки.


Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Признаците, че го подлудяваш, без дори да усещаш

Битовата химия е по-опасна от цигарите