in

13 ежедневни неща, които могат да направят брака ви по-силен

Да направиш брака си силен и здрав не би следвало да бъде трудна работа – това трябва да е удовлетворение, но все пак трябва да се полагат малки усилия, които двамата трябва да правят всеки ден за да скрепят връзката си и достигнат едно следващо ниво.

Всеки знае, че „великият“ брак изисква усилия и любов, но не тежък труд. Ето и няколко съвета, с които може да направите своя съюз силен като скала.

 

Докосвайте се, навсякъде и по всяко време… съобразявайки се с етикета разбира се.

Няма нищо по-хубаво от това да видиш двама влюбени, които се държат за ръце. Дори и с половинката си да сте прехвърлили и тези моменти и да ги смятате за детски, няма нищо по-хубаво това да показваме нежността си един към друг.

 

Приятно е да се видим с приятелите си на по чаша вино или следобедно кафе.

Защо пък половинката ни да не заслужава подобен тип „среща“. След като връзката стане сериозна, двамата влюбени забравят, че трябва да прекарват време заедно, така както в самото начало –пиейки кафе късно по-обяд през уийкендите или чаша билков чай в някой есенен ден, просто да седнат и да си приказват за всевъзможни неща, забравяйки за телефоните си и социалните мрежи.

 

Изпратете на половинката си закачлив СМС, без дори и да очаква.

Това би запалило страстите, още повече и така прибирането след работа би било много по-очаквано от колкото обикновено. Подобен тип комуникация е присъща за току-що събралите се двойки, които не спират да се търсят един друг, а какво по хубаво от това да покажем на човека до нас, че взаимоотношенията ни не са станали скучни.

 

Не е задължително готвенето да бъде работа на единия или другия в брака.

Прибирайки се от работа, знаейки че трябва да се приготви вечеря, а дори и хапване за офиса за следващия ден, комуникацията между бракуваните се губи някъде след входната врата. Забравете за това скучно ежедневия поръчайте си пица и прекарайте малко повече време в разговори с чаша вино в ръка, отколкото върху печката въртейки черпаци.

 

Ако партньорът ви е уморен след дълъг работен ден, оставете го да си почине.

Въпреки любовта и взаимодопълването, оставането сами със себе си е също толкова необходимо дори и след брака. По този начин може да си починем не само от ежедневието и заобикалящата ни среда, но и от самите нас. А когато се чувстваме в баланс със самите себе си, то тогава със сигурност може да дадем много повече любов и нежност от колкото очакваме.

 

Сутрешен секс.

Да това, че сте се оженили и сигурно имате деца, не означава, че трябва да забравяте как сте доставяли удоволствие един на друг.

 

Позволете на партньора си да избухне.

Дори и да не ви е приятно, когато любимият е ядосан и има опасност да си го изкара на вас, това би било много по-лесно отколкото да го таи в себе си. Не се сърдете и се поставете на отсрещното място – на всеки би му се случило да има кофти ден и да си го изкара на неправилния човек.

 

Играйте и спортувайте заедно.

Вършейки подобен тип действия, вие правите вашата връзка още по-силна от самия брак. Намирате и вършите нещо, което е приятно и за двамата, а както по-хубаво от това да правите приятни неща с най-приятния за вас човек.Партньорите, които знаят как да се наслаждават един на друг, да си почиват един от друг и взаимодействат на околните положително, остават силни и заедно завинаги. Подкрепяйте се по всякакъв начин и обичайте безусловно.

 

Смейте се постоянно.

Разказвайте си вицове и забавни истории. По този начин ще продължавате да забавлявате партньора си, а както по-хубаво от това да виждаме усмивката на любимия човек.

 

Прощавайте.

Прощавайте всичко или поне това, което отговаря на принципите ви. Двойките, които успяват да загърбят егото си и да простят на ближния са силни и достойни за пример.

 

Оставете работата на работно място.

Не прехвърляйте ежедневните си задължения вкъщи и по този начин да натоварвате любимия си. Разбира се винаги може да споделите, какво ви тежи, но не пренебрегвайте половинката си заради професията.

 

И най-важното, което никога да не забравяте: Ежедневните целувки са най-доброто средство да скрепите и направите брака си силен.

Какво мислите?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Какво говорят ръцете ти за теб?

Даниел Петканов сложи Тото от Скандау на мястото му само с една дума.