in

10 лъжи, които жените изричат на първа среща

Всеки иска да направи най-доброто впечатление на първа среща, така че естествено, хората са склонни да украсяват  истината или, с други думи, да направят нещата да изглеждат по-добре, отколкото са. Обикновено това се прави безобидно, затова нека ги считаме за „бели лъжи“ в по-голямата си част, а не като „всички“ лъжи. Оказва се, че има някои основни неща, които жените обикновено обичат да украсяват на първа среща с нов мъж. Ето кои са те:

 

  1. Разбитото сърце

Една жена никога няма да си признае, че сърцето и е разбито, особено на първа среща. Вместо това тя ще се прави, че вече не се интересува от бившия си и вече го е забравила напълно. Естествено и това ще се случи някой ден, но няма нужда да се изпадат в подробности още на първата среща.

 

  1. Активности и упражнения

Знаем, че упражненията и активностите играят важна роля щом стане въпрос за правилния начин на живот. Но, в днешно време жените са изправени пред толкова много дейности, че  често не остава време за тренировки. На първа среща, обаче, една жена може да поукраси активностите си, ако реши, че не спортува толкова, колкото би трябвало.

 

  1. Заетостта

На първа среща, една жена може да изглежда така, сякаш е имала много срещи, дори ако не е имала наскоро. Защо? Жените знаят, че забавлението е в преследването и изглеждат по-желани, когато са малко недостъпни. Тя може да иска да се появи като желана, а не отчаяна.

 

  1. Ваканциите

Тя може да каже, че е прекарала удивителна почивка, а в същност това да е било наистина малко бягство. Това е само защото би искала да звучи интересно за мъжа срещу нея, като същевременно остави малки факти, които да ги сближат допълнително.

 

  1. Липсващ родител

Независимо дали има родител, който си е тръгнал от нея или тя отглежда дете сама, жената може да не желае да сподели тази информация още на първата среща. Най-вероятно няма да го разкрие известно време, но това не се брои за лъжа, а за бавно разкриване.

 

  1. Храната

Може да каже, че не е гладна и на мъжа да му се стори, че е от онези жени, които не се хранят, но зад всичко стои логична причина. Тя или е прекалено нервна и не иска да го разкрива или е яла преди да излезе, за да не изглежда прегладняла на срещата.

 

  1. Извинението

Когато един мъж иска да прекрати една среща, той просто казва, че е зает и готово. За една жена, нещата не стоят по този начин. За да не изглежда груба, тя просто си съчинява историята за някоя приятелка, която има нужда от нея в този момент.

 

  1. Самочувствието

Една жена може да каже, че е самоуверена и щастлива, но това е малка бяла лъжа. Никоя няма да си признае още на първата среща какви страхове и емоционални проблеми има, нали?

 

  1. Друг мъж

Тук не става въпрос за сериозна връзка или брак, а просто за друг, който има интерес към нея в настоящия момент. Естествено, тя няма да разкрие това на първата среща. Ако стане въпрос за това, просто ще смени темата или много елегантно ще се измъкне.

 

  1. Сериозна травма

Ако наскоро е приключила с физическо възстановяване или е загубила близък, това е сериозна травма, за която със сигурност няма да спомене още на първата среща. Тя ще излъже, че всичко е наред или ще направи всичко възможно да избяга от темата.

 

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Гришо спомена Никол минути след победата.

Домашни библиотеки, в които всеки любител на книгите ще се влюби