in

1 нещо, което щастливите двойки правят всеки ден

Без значение дали става въпрос за връзка на няколко месеца или са минали години от брака, има едно нещо, което отличава щастливите двойки от останалите. Не, не става въпрос за времето и усилията, които са положили, за да изградят отношенията си. Става въпрос за нещо много просто и лесно, което обаче много двойки пропускат. И така, кое е нещото, което щастливите двойките правят всеки ден, а останалите – не.

 

Щастливите двойки знаят колко е важна правилната комуникация

 

Постоянната комуникация изглежда толкова очевидна, но може лесно да се измъкне през пукнатините на рутината и задълженията. За да поддържате връзката си здрава и щастлива, има три неща, които трябва да направите, за да общувате успешно:

 

  1. Изразете вашите нужди и чувства.

Няма начин партньорът ви да знае какво искате от вашите взаимоотношения, ако не го кажете. Уверете се, че ясно изразявате как се чувствате – независимо дали сте щастливи или разстроени – така че вие ​​и вашият партньор сте на една и съща страница. Вашият партньор не е учен, така че зависи от вас да кажете от какво имате нужда.

 

  1. Бъдете съвсем честни.

В момента, в който започнете да лъжете, е моментът, в който нещата се объркат. Ако не можете да бъдете честни с човека, когото обичате, с кого можете да бъдете честни? Научете се  да бъдете отворени за динамиката на вашите взаимоотношения; говорете за лош ден на работа или приятел, който е нарани чувствата ви. Колкото повече опит споделяте, толкова повече ще се сближите и ще заздравите връзката помежду си.

 

  1. Недейте само да говорите – не забравяйте да слушате.

В отношенията има двама души. Вашият партньор трябва да комуникира и с вас. Бъдете добър слушател и не забравяйте да запомните всичко, което ви казва. Не сте съвършени, така че, ако трябва да направите някои корекции  по отношение на взаимоотношенията, бъдете отворени за това. Така ще позволите както на себе си, така и на връзката ви да израстне и да се задълбочи.

Какво мислите?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Джулиана Гани се опита да унизи Маргарита Хранова.

Как да пиеш повече вода през деня