in

Ще се жени ли синът на Дейвид Бекъм?

Това е въпросът, който от известно време занимава светските хроники. 18 годишният Бруклин Бекъм и приятелката му – 20 годишната актриса Клоуи Мориц от доста време се държат така, сякаш скоро ще се сгодят. Първо, големият син на Дейвид и Виктория Бекъм вече се запозна с родителите на Клоуи и дори бяха снимани заедно от папараците. Дейвид и Клоуи не се крият и се появяват заедно през всички почивни дни, на обществени мероприятия и празници. Само преди няколко дни, двамата бяха засечени в бижутериен магазин в Бевърли Хилс, където прекараха повече от час. Според медиите, те са избирали годежен пръстен за Клоуи.

Последната им медийна изява беше на ежегодните награди FN Achievement Awards в Ню Йорк, като двойката беше съчетала дори облеклото си по цветове. Момичето беше облечено с дантелен топ, кадифена пола с пайети, сандали на невисок ток и изумрудено зелено кожено яке. Бруклин беше с кариран панталон в синьо и зелено, синьо сако, бяла риза и мокасини. Главното – дали на ръката на Клоуи има годежен пръстен, така и си остана тайна за почитателите.

Напомняме, че през миналата година младежите се разделиха поради липса на време за срещи. Тогава Бруклин учеше в Лондон, а Клоуи работеше в Ню Йорк. Сега, когато Бекъм-младши вече учи в университет в САЩ, те прекарват цялото си свободно време заедно.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Топ 5 перфектни храни за зимата

10 скандални кукли Барби