in

Четири признака, че си открила сродната си душа

Всеки от нас иска да намери сродната си душа. Онзи специален човек, различен от всички останали, който ще се появи в живота ти и ще даде смисъл на всички любовни истории, които си чувала, но са ти се стрували измислица. Да намериш този човек понякога е доста трудна задача. А дори да намериш потенциален такъв, как да разпознаеш, че именно той е Той?

Ето четири признака, които показват, че човекът, с когото си, има потенциала да бъде твоят Единствен:

Пътувате еднакво

Един от първите признаци, че една двойка има светло бъдеще, е начина по който те пътешестват. За това, ако искаш да провериш това, организирай пътуване. Според психолози, успешните двойки са тези, които имат синхрон при пътуванията си. Но, ако ти искаш да отидете в пет звезден спа курорт, а той на палатки до някой язовир, добре е да помислиш за качеството на връзката. Не, не трябва да го зарежеш на секундата, просто връзката ви може би ще има нужда от извънредни компромиси, за да оцелее в бъдеще. Защото дори да ти се струват незначителни в началото, тези различия ще се проявят, когато дойде време за по-сериозни решения, купуването на къща, например.

Имате си занимания, които и двамата обичате

Това е повече от ясно. Една от основните причини да сте заедно е, че има занимания, които на двама ви доставят удоволствие, а още по-голямо удоволствие ви доставя да ги правите заедно. Именно това време, което прекарвате заедно, ще заздрави връзката ви и ще я направи наистина силна.

Връзката има подходящия баланс

Всяка връзка трябва да има своя баланс на енергиите, които идват от двете половини. Като ин и ян, вие трябва да се допълвате един друг, за да може връзката ви да бъде хармонична. Например, ако той е по-уравновесен и обран в емоциите си, а ти си хипер емоционална и действаш първосигнално, това е добър знак. Така енергиите ви ще балансират: той ще има доза емоция в живота си, идваща от теб, а ти – онзи, който те успокоява, когато емоциите ти дойдат в повече.

Той те кара да се чувстваш добре в кожата ти

Не случайно се казва, че твоят мъж трябва да бъде най-големия ти фен. Този, който те приема и обича такава, каквато си. Този който те подкрепя и насърчава да извадиш на показ най-доброто от себе си. Този, за когото си прекрасна, дори когато ти самата не можеш да се понасяш. Този, който вярва в теб, в силата и в мечтите ти и е готов да ти помогне да ги осъществиш.

Ако Той е твоят човек, веднага ще разбереш. Защото когато се появи, всичко ще си дойде на мястото и тези четири признака просто ще бъдат отметнати без колебание.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Защо е опасен дисбалансът на захар в кръвта?

Грешките в прическата състаряват