in

Целунати устни: новият бюти-тренд в грима

Какво става, когато само с матово червило се получава такъв ефект на устните, че на мъжете свят им се завива? Този ефект стана популярен, след като беше лансиран на лондонската Седмица на модата от майсторката на нестандартния грим Вал Харланд. Това, което тя направи, е да размаже с четка червилото извън пределите на устните на моделите.

Червилото, което гримьорката използва е Le Rouge Mat, но ефектът може да се получи с всяко матово червило, което дава интензивен цвят и не изсушава устните. В основата на Le Rouge Mat са чистите пигменти, отговарящи за наситения цвят и комплекс с натурални полимери. Именно те дават усещането за комфорт. Може да се използват различни цветове – от бежово до бордо.

Как се размиват контурите на устните? Основното правило за този секси и, в същото време невинен образ, наистина е размазване на естественото очертание на устните. Използва се изключително матово, а не кремово червило, защото второто се разтича, а не се размазва. Най-смелите могат да излязат с червилото от контурите на устните, но може и да се сложи червилото по такъв начин, че да го има във вътрешността, но не и по контура.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Алисия се радва на заслужена награда и ново видео!

Как да започнем да се занимаваме с йога