in

Цветът за интериора, който е актуален този сезон

Белите стени могат да бъдат много скучни и потискащи, напомнящи болничната атмосфера.  Затова, ако искаш да боядисаш стените си в нещо, различно от бяло, но не харесваш ярките, силни цветове, се насочваш към нещо неутрално. Сивото владее цветовите палитри в интериорния дизайн от няколко години, но е време да отстъпи. Бежовото, от своя страна, създава усещането за старост и скука, създадена от лошите интериорни решения взимани през 90-те години. Те го превръщат в скучен цвят, който напомня за старостта.

Е, време е този имидж да се промени. Бежовото е неутрален цвят, който си подхожда с почти всички останали цветове и използван правилно, е всичко друго, но не и скучен.  Бежовото и неговите нюанси като коняк, камел и пустинен пясък, са идеалните за създаването на изискан интериор.

 

Комбинирай с черно и бяло

В стая, обзаведена в черно и бяло, пустинния пясък ще намери своето място и ще вдъхне живот на помещението  под формата на декоративни възглавници, аксесоари за маса и лампион. Белите стени могат да бъдат разнообразени и с шкафове в бежово, които ги подчертават и създават усещането за простор. Ако в стаята преобладават светлите цветове, използвай черно за акцент.

 

Поиграй си с десените

Ако смяташ, че бежовото си подхожда най-добре с кафяво, много грешиш. Особено щом става въпрос за десени. В този случай, бежовото в комбинация с черно създава усещането за стил, изисканост и класа.

 

Спасява от скуката

По-скучно от бежовото е само изцяло бяла стая. Тя те кара да се чувстваш като пациент и може дори да те потисне. Комбинацията между двата „скучни” цвята, обаче, е далеч от представите за скука. Добави цвят на стаята си с бежово одеало, старинно кресло или шкаф.

 

Сложи го в стаята си

Ще чуеш, че използването на неутрални тонове в спалнята ще ти донесе хармония и спокойствие. Това е така и е добре да включиш бежовото в дома си възможно най-скоро. Ако вече си декорирала в определен цвят, намери подходящите бежови чаршафи и покани спокойствието в леглото си.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

6 неща, които менструацията казва за вашето здраве

Гала и Джуджи ще стават сватя