in

Тузара от „Сексът и градът“ вече не е същия

От бившия красавец, по който си загубиха ума не само Кари Брадшоу, но и милиони зрителки на култовия сериал, не е останала и следа. Феновете на филма с голям интерес следяха интригата между Тузара и журналистката Кари и страдаха за техните проблеми повече, отколкото за своите любови. Още повече, че във филма беше представена класическа двойка, в която тя го обича, а той се дърпа. Много от жените са близо точно до такъв формат на отношения и затова те се идентифицираха с образа на героинята. Ето защо много женски сърца бяха разбити от последните снимки на остарелия и побелял актьор Крис Нот.

Папараци го снимаха докато той спокойно се движи пеша из града, без да обръща внимание на околните. На снимките се вижда, че бляскавият красавец, който на 13 ноември навърши 63 години, изглежда много различно от екранния си образ.

Той е с обикновени ежедневни дрехи, с бастун и банални обувки. Според голяма част от коментарите под снимките, публикувани в The Daily Mail, феновете подозират, че Крис Нот е получил травма по време на снимките на последния крими сериал, в който участва като агент на ФБР и затова се подпира на бастун.

Самият актьор още не е коментирал папарашките снимки или новия си образ.


Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

С какъв цвят рокля да посрещнем Новата 2018 година?

Най-опасните митове за мастопатията и тяхното разобличение