in

Тони Димитрова заряза гаджето си.

Гласовитата Бургазлийка, Тони Димитрова заряза гаджето си Иван Ченов. Самата тя твърдеше, че е много щастлива с него, но явно всичко хубаво си има край. Двамата вече не са заедно. Иван беше по-млад от нея, но той също беше сигурен, че това е правилния човек за него.

Доскорошната двойка бяха от години заедно и дори заживяха като семейство. Сега след раздялата те не са приятели и в социалната мрежа.

Бившата половинка на гласовитката свиреше на всяко нейно участие, но вече не се вижда покрай нея. Тони Димитрова е в тандем с групата на Стефан Диомов, „Петте сеона“.

Много близки до двамата разказват защо са се разделили. Причината била страстта на Иван към хазарта. Доста често се случвало Ченов да играе и осъмва по подобни заведения. Тони не веднъж го отърва от борчовете които е натрупал покрай хазарта. Чашата вече преляла и певицата решила че е по-добре да се разделят.

Причината за раздялата не била само тази. По-младия от Тони вече бивш мъж, не пропускал да загледа и обърне внимание на всяка едно красива жена. Свалки и погледи отправял дори и в присъствието на Димитрова.

„Тоя Иван е голям коцкар. Не пропуска да огледа от горе до долу всяка една красавица, дори и доста по-млади. В началото Тони се правеше че не вижда нищо, но в последствие започна да се дразни и му казваше, правеше му забележки, но той не приема. Така тя реши че е по-добре да се разделят.“-коментират близки.

Ще му даде ли втори шанс да се поправи Тони не е ясно, но времето ще покаже.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

5 грешки, които всички пътешественици правят

Как да се грижим за често боядисвана коса