in

С какъв цвят рокля да посрещнем Новата 2018 година?

Всяка година, подготвяйки се за новогодишния купон, си задаваме въпроса за това какъв цвят рокля ще е модерен за този празничен сезон. Ето няколко правилни отговора:

Жълт

Предстоящата година ще премине под знака на Жълтото куче, а това означава, че всичко отенъци на жълтото ще са много актуални в тази празнична нощ. От благородно бронзово, до мечтателния опал, жълтата рокля ще е безпогрешен вариант. Цветът, присъствал много силно още в летните колекции, не е излязъл от мода и продължава да покорява модните подиуми, но истинската му сила ще бъде във вечерните рокли. Доколкото цветът на роклята за Новата 2018 е от огромно значение, струва си да се разгледат многобройните варианти, предлагани от модните марки.

Злато и сребро

Златистите дрехи в новогодишната нощ винаги ще са актуални, затова модерните празнични дамски дрехи преливат от златни пайети и сребърни отблясъци. Златната рокля специално за този повод може да е с коктейлна мини дължина, да е украсена с пайети или да е в консервативната макси дължина с дълги ръкави. Всеки вариант, блестящ в златно или сребърно, ще е изключително уместен.

Червено кадифе

Това е предложението за почитателките на елегантната класика. Разбира се, че червеното кадифе ще вдъхне малко интрига в тази празнична нощ. Аристократичната тъкан е допустима от дълбокия отенък бургунди до младежкото светло червено. Дългите до пода рокли с дълбоки цепки ще напомнят за ретро-образите от киното във времената на Златния Холивуд, а късите роклички ще внесат повече кокетност на празника.

Черна роза

Модерните рокли за тази Нова година няма да минат без черната класика. Сега черното е разнообразено с принтове на цветя – големи изображения на рози на черен фон придават на вечерния образ допълнително благородство. Особено изразително стоят дългите черни тоги с разкошни цепки или дълбоко деколте, които успешно ще подчертаят тържествеността на нощта. Между другото, малката черна рокля също ще е добър избор за посрещането на 2018 г.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Яжте здравословно и спестете пари!

Тузара от „Сексът и градът“ вече не е същия