in

Супа от пиле, леща и гъби печурки

ПРОДУКТИ:

  • 150 г леща
  • 250 г пилешко месо
  • 2 глави лук
  • 200 г гъби печурки
  • 1 морков
  • 100 г целина
  • 1 л. пилешки бульон

РЕЦЕПТА:

Лукът (2 глави), гъбите (200 г), целината и морковът (1 бр) се запържват. Добавя се пилешкият бульон (1 л.) и се оставя да заври. Добавя се лещата (150 г) и се оставя да поври 30 минути. Добавя се нарязаното на кубчета пилешко мосо (250 г) и се вари още 15 минути.

 

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Лазаня с пиле и праз лук с бешамелова заливка

Бързи, лесни и вкусни содени питки