in

Софи Маринова е с изтънял джоб.

Гласовитата певица ще се омъжи за Гринго заради пари. Софи сериозно обмисля как да подобри изтънелия си джоб.

Певицата от известно време е с доста лошо финансово състояние. Тя е измислила нещата, за да не стои без пари и да има задължения към банките. Ромката е решила да се омъжи за любимия си Гринго. Така финансовото и състояние ще се подобри и няма да се притеснява от фалит.

Тодор Давидов-Гринго беше в затвора, защото направи опит да помогне на любимата си като и плати борчовете.Той и приятелят му Стефан Сливков бяха заловени в  опит за изнудване на айтоски бос в размер на 50 000 лева.

Двамата отправиха заплаха към бизнесмена, че ако не им даде пари ще затрият него и семейството му. Гринго се призна за виновен. След споразумение с прокоратурата той ще излезе на свобода към края на април.

Покрай ареста на любимия си, Софи загубила много пари и сега е финансово затруднена. Също така тя обича да харчи много и не умее да си прави сметка.

Известната певица е затънала в борчове до уши. Въпреки изявите и участията, които има, тя дължи 302 907 лева на банка. Всичко това е натрупано от лихви, главници и закъснения на плащане. Това не е всичко, Софи дължи 46 000 лева на съдия-изпълнител.

Ромската звезда дължи около 30 000 на кредитни фирми до които е стигнала за финансова помощ. Това е и причината Маринова да има запор на две от фирмите си. Притесненията на Софи са единствено да не и вземат апартамента в София и къщата в Етрополе.

В момента тя участва в предаването „Като две капки вода“, но и хонорара от него няма да и стигне да си покрие борчовете.

След похвалата на Тони Стораро, че като оженил сина си от сватбата се събрали 500 000 лева, Софи Маринова веднага се светнала и ще вдига сватба. Така ще успее да си върне всички борчове.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да се грижим за често боядисвана коса

Как косата ни се променя с възрастта