in

Скалата получава звезда в Алеята на славата

Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, успешно смени професията си и от кечист се превърна в един от най-обичаните екшън-актьори. Ролите му в екшъни и комедии през последните 15 години се радват на огромен успех, а общите приходи за продукциите с негово участие се изчисляват на около 3 милиарда долара. Дуейн Джонсън е автор на книги-бестселъри и е известен филантроп. Дори критиците го обичат и затова не е чудно, че уредниците на прословутата Алея на славата са решили да му дадат звезда.

Дуейн има не само изразителна харизма и талант, но той активно се занимава с благотворителност, а това е един от най-важните критерии при получаването на звезда в Алеята на славата“ – казва продуцентът на проекта Ана Мартинес. Наистина, през 2006 г., Джонсън създава The Rock Foundation в помощ на болни деца и за финансиране на образователни програми.

Церемонията по откриването на звездата на Джонсън ще се състои на холивудския булевард на 13 декември. Скалата реагира на това решение изключително емоционално и написа е Tweetter: “За мен е голяма чест! Благодаря на всички! До скоро!“

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Най-актуалния цвят за коса тази зима

Луна,унижена и изгонена от Къщата на Биг Брадър.