in

Синът на Емилия не желае друг да заеме мястото на баща.

Семейния живот на Емилия с Жорж Башур до момента беше приказка. От известно време насам, синът и Иван не иска да приеме друг до майка си освен баща му.

Детето преодолявало трудно раздялата на родителите си. Тежък момент за 8-годишният Иван се оказва и заживяването на майка му с друг мъж, който детето не желае да приеме като втори баща.

Стресиран от случващото се, Ванко не може да приеме факта, че майка му е с друг мъж, а не с баща му. Емилия била изключително притеснена от това и възнамерява да заминат някъде тримата, за да може детето да свикне с Башур и да живеят като семейство.

Трудността за малкия Иван не е само тази. Той учи в София, където е отглеждан от детегледачка. Майка му и баща му не са край него, защото имат работа постоянно извън столицата.

Второто детенце на Емилия-Мира, е при родителите на певицата в Гълъбово. Когато Емилия има време се отбива при нея, но при сина си по-рядко.

Последните участия на певицата са в София, но когато се прибира Ванко вече спи и не може да го види.

Близки около Емилия и се чудят как е зарязяля децата си за да върти любов с Башур. Явно доста е хлътнала по него. Слухове говорят, че точно той ще е бащата на третото и дете.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Какво наистина се случва с тялото ви, когато навършите 40

7 причини за намаляване на женското либидо