in

Синди Кроуфорд разкри 5 от тайните за красотата си

Бившият топ модел е в идеална форма, въпреки своите 51 години.

Стройна фигура, здрава и силна коса, лице, над което времето няма никаква власт. Това е Синди Кроуфорд, а какви са нейните ефективни ритуали за красота, манекенката сподели с американското издание In Style.

Тайна 1. Кожата на цялото тяло се ексфолира всеки ден. Благодарение на процедурата, мъртвите клетки се отстраняват ежедневно, кожата се възражда и следващата процедура за хидратиране е по-ефективна. Синди нанася ексфолианта на суха кожа, включително върху ръцете и краката. Третирането на кожата е малко грубо, но после се овлажнява и успокоява с различни масла.

Тайна 2. Слънцезащитно средство – 365 дни в годината. Така легендарният модел от 90-те години на миналия век се предпазва от появата на пигментни петна и прави профилактика срещу възрастовите изменения. Това е и допълнителна мотивация за щателно почистване на кожата вечер.

Тайна 3. Маска на косата по време на заниманията със спорт. Както всички знаем, Синди Кроуфорд е и фитнес-икона. Тя продължава да се занимава с гимнастика и всеки ден прави умерени кардио – натоварвания. Преди да започне тренировката, Синди нанася по цялата дължина на разкошната си коса подхранваща маска. Отделящата се топлина по време на тренировката помага на съставките на маската да проникнат по-добре в кожата и структурата на косата.

Тайна 4. Ретинол – любима anti-age съставка. Именно тази разновидност на витамин А предпочита красавицата за вечерна грижа за кожата. Този компонент предотвратява появата на бръчки, но е с агресивно действие. Така твърдят специалистите през последните години, но напоследък славата на Ретинола се възвръща в нови форма – капсули за чувствителна кожа.

Тайна 5. Отдаване на малките гастрономически слабости. Не мислете, че става дума за нещо фрапантно – само парченце черен шоколад на ден.

Какво мислите?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Как да завържем шала си красиво?

Това, което крият от вас за ботокса, филърите и пластиката