in

Селска чорба от зелен фасул

Продукти: 

  • 1/2 кг зелен фасул
  • 1 глава лук
  • 1 морков
  • 2 домата
  • 4 с.л. олио
  • 4 скилидки чесън
  • чубрица
  • магданоз

Рецепта:

Зеленият фасул се нарязва на малки парченца и се слага в тенджера с вряща вода. Добавят се и нарязаните на ситно лук и морков.

Вари се 20-25 минути, след което се добавят нарязаните на дребно домати и счуканият на ситно чесън.

От яйцето, брашното и олиото се прави застройка. Разрежда се с малко топла вода, разбърква се добре и супата се застройва.

Овкусява се със сол, пипер, чубрица и магданоз и след 3-4 минути се сваля от огъня.

Време за приготвяне:

45 минути

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Рибите и техният моден почерк

Коя е Кикимора? Най-страшното славянско създание!