in

Роналдо и Джорджина на церемонията на FIFA в Лондон

За пореден път Роналдо беше обявен за най-добър футболист на годината, а бременната му приятелка беше неотлъчно до него на церемонията по връчването на приза. 2017 беше изключително успешна за футболиста: през лятото се родиха близнаците Ева и Матео, скоро на бял свят ще се появи и новата му дъщеричка от връзката с модела Джорджина Родригес, а сега е обявен и за най-добър футболист на годината.

На церемонията по връчването на почетния приз, Кристиано Роналдо беше придружен от годеницата си Джорджина и големия си син Кристиано-младши. На тържественото връчване присъстваше и майката на футболиста Долорес.

Чувството да спечеля този приз отново е невероятно и искам да посветя наградата на семейството си, на приятелите си, на целия отбор Реал Мадрид, на националния отбор на Португалия и на всички, които ме подкрепяха“ – написа спортистът в Instagram.

Напомняме, че Роналдо е заедно с Джорджина вече повече от една година, като наскоро на безименния пръст на манекенката се появи пръстен, който много приличаше на годежен. Това накара медиите да пишат за предстояща сватба, но за момента информацията не е потвърдена.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да декорираш къщата си за Хелоуин

Как се спира кръв от носа?