in

Признаците, че един мъж те харесва

Случвало ли ти се е да се чудиш дали един мъж те харесва? Излизате на няколко срещи, прекарвате си чудесно, но някак не можеш да доловиш знаците, които показват, че е луд по теб. И вместо да го питаш и да проведете неудобния разговор тип “какви сме ние”, научи се да познаваш по начина  му на поведение. Ето основните признаци, че един мъж те харесва:

Изражението на лицето му

Ако искаш да знаеш дали един мъж наистина те харесва, първото нещо, на което трябва да обърнеш внимание, е изражението на лицето му. Има няколко признака, които показват засилен интерес. Това са широката усмивка, повдигането на веждите и облизването на устните докато говори с теб. Обърни внимание на тези неща. Те са ясен признак, че той те харесва и то много. Според  едно проучване, когато един мъж е привлечен от една жена, той започва да слюноотделя повече. Затова, ако забележиш, че той преглъща по-често, когато сте заедно, честито – имаш обожател.

 

Езика на тялото му

Щом стане въпрос за невербална комуникация, езикът на тялото е също толкова важен, колкото и изражението на лицето. Затова обърни внимание и на него. Най-явният знак, че един мъж е привлечен от теб е начинът, по който държи краката си, когато седи срещу теб. Широко разтворените крака показват, че той е напълно отворен за теб и много те харесва. Този на пръв поглед незначителен жест, всъщност има огромна тежест. Затова е добре да му обърнеш специално внимание.  Друг важен признак, че той те харесва , е начинът, по който се движи. Ако движенията му са по-резки и преувеличени, това е ясен знак, че е привлечен към теб и иска да привлече и теб към себе си.  

 

Погледът му

Друг начин да покаже интереса си към теб е като търси близост по време на разговорите ви. Това, обаче, не се свързва само с приближаването и накланянето му към теб по време на разговорите ви. Обърни внимание на погледите. Доказано е, че когато един мъж е привлечен, той търси контакт с поглед. Ако той се взира в теб, това не е защото е психопат, а защото много те харесва. Друго проучване показва силата на погледа. Колкото по-дълго двама души се гледат, толкова повече се увеличава привличането между тях. А, ако това взиране е комбинирано с  докосване, това увеличава интереса и дори сърдечния ви ритъм.

Той наистина те слуша

Ако един мъж е привлечен от теб, той наистина те слуша и обръща внимание на онова, което имаш да му кажеш. Той не те прекъсва и не се разсейва с други неща, докато говориш. Ще разбереш, че един мъж е привлечен от теб, ако усетиш, че той е запомнил малки детайли за теб и неща, които си му разказвала в миналите ви разговори. С други думи, ако той помни и най-малките детайли, които си му споделяла, значи много те харесва.

 

Той ти прави комплименти

Ако искаш да разбереш със сигурност дали той те харесва, обърни внимание на комплиментите, които ти прави. Ако един мъж не се притеснява да ти направи комплимент, а напротив, прави го свободно и постоянно, това е ясен знак, че те харесва. Обърни внимание на комплиментите, които ти прави. Ако коментира външния ти вид, очевидно го привличаш. Но, ако вместо красивата ти коса, той започне да обръща внимание на това колко си мила, грижовна и внимателна, вероятността да се влюбва в теб е повече то голяма.

 

Той ти задава лични въпроси

Един от начините да разбереш, че един мъж се интересува от теб е като обърнеш внимение на въпросите, които той ти задава. Ако започне да те разпитва за детството ти, плановете ти или работата, това е знак, че иска да те опознае по-добре. А, когато един мъж иска да те опознае, значи наистина те харесва и иска да създаде връзка помежду ви.

 

Той си прави планове с теб

Когато един мъж те харесва, той иска да те вижда все по-често. Затова започва да прави бъдещи планове с теб. Дори да не става въпрос за нещо сериозно, а просто за кино и вечеря следващата седмица, планирането на съвместни занимания с теб е ясен знак, че той те харесва. Важно е, обаче, да обърнеш внимание на това какви планове прави и кога. Ако иска да се срещате у тях и само вечер, много вероятно е да търси секс и нищо повече. Ако, обаче, планира вечери, кино и други видове забавления извън вкъщи, със сигурност те харесва. Ако уговаря срещата ви няколко дни по-рано, това е знак, че той уважава времето ти. Обърни внимание и на времето, в което ти пише. Ако е между обяд и 5 часа след обяд, това е добър признак.

Представя те на приятелите и семейството си

Ако един мъж иска да те запознае с приятелите и семейството си, това е сигурен признак, че те харесва. За мъжете това запознанство е много важно и води до по-сериозно обвързване.  По този начин те искат да ти покажат една различна страна от живота си и да разберат дали би се разбрала с близките им. Нещо, което е много важно за тях. Затова го правят само с онези жени, към които имат сериозни намерения. Ако го прави и с теб, честито.

 

Той ти прави услуги

Когато един мъж харесва една жена, той става изключително грижовен към теб. Затова, забележи как се държи, щом стане въпрос за някакъв вид помощ. Дори да е минимална, ако той постоянно търси начини да се грижи за теб, това е ясен признак, че те харесва и иска да бъде с теб.

Той ти го казва по свой собствен начин

Когато един мъж те харесва, той ще ти го покаже, дори да не иска. Просто обърни внимание на това, което ти казва. Дори да не ти каже директно „Много те харесвам”, ще го направи по друг начин. Ако се интересува как си, грижи се да бъдеш добре и дори ти казва колко му липсваш или колко страхотен човек си, това е сигурен знак, че по свой собствен начин иска да разбереш колко много те харесва. Просто обърни внимание на знаците, които ти изпраща.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 50.000000%

Рийз Уидърспун очаква четвъртото си дете

Изпитан метод: Как да се почувстваш по-добре, ако си била зарязана?