in

Признаците, че връзката ви ще е до живот

Никой не се жени с идеята, че ще се разведе. И все пак, голям процент от браковете приключват с развод. Защо се случва така? И как да разбереш, че с човека, когото обичаш, имате връзка, която ще продължи цял живот. Ето признаците, за които трябва да следите:

Постоянно си влюбена в него

Спомнете си как се чувствахте, когато за пръв път започнахте да излизате с партньора си? Може би не сте могли да спрете да пишете името му в бележника си, или може би сте били склонни да купувате малки подаръци за него през цялото време. Но сега, когато тези феромони са отслабвали, все още ли правите тези малки неща? Ако е така, това е добър знак.

 

Все още излизате на срещи

Животът може да бъде доста забързан за повечето двойки. Между поддържането на дома, грижата за децата и управлението на кариерата ви, може лесно да оставите връзката си на заден план. Но, ако си създадете ритуал да излизате заедно поне веднъж седмично, това е ясен знак, че връзката ви е важна за вас и се грижите за нея.  Така тя ще може  да продължи … завинаги.

 

Правите секс

Това може да е тема, която е твърде табу за трапезата, но един знак, че вие и партньора ви имате потенциала да бъдете заедно завинаги е,  ако все още имате редовен секс. Това е така, защото редовната интимност – дори ако трябва да се настроите допълнително за нея – ще ви помогне да намалите напрежението и да защитите партньорството си от редовните, по-малко секси стресове на живота, което ви подготвя за дългосрочен успех.

 

Щастливи сте да правите малки неща заедно всеки ден

Повечето взаимоотношения са супер лесни в началото, когато и двамата усещате прилива на хормони и химикали, непрекъснато се разхождате един друг с глави замъглени от допамин.  Но всяка двойка ще трябва да се справи с промените, след като излезете от периода на медения месец. Много от това естествено избледнява и успешната двойка трябва да намери щастие в ежедневните радости и борби за живота. Ако вие и вашият партньор обичате малките неща  които правите един за друг и може да се насладите на прекарване на време заедно, това е добър знак, че връзката ви ще продължи.  Така че, ако се радвате в приготвянето на храна, ходенето във фитнес залата или склонността да гледате филми заедно, това е знак, че правите нещата правилно.

 

Умеете да правите компромиси

Способността за компромис е важна за успеха в много аспекти на живота. Естествено, вашите романтични взаимоотношения също ще процъфтяват, когато и двамата сте усъвършенствали способността си да давате и приемате. Дългогодишната връзка изисква гъвкави хора, които са готови да дадат малко (а понякога и много) да осигурят взаимно щастие. Ако вие и вашият партньор сте добре в намирането на решения, които да ви направят щастливи, това е добър показател, че ще бъдете успешни в бъдеще.

 

Справили сте се с бедствията

Ако сте преживели заедно бедствия от всякакъв вид и връзката ви е станала  по-силна, това е добър знак, че можете да се справите с всичко, което застава на пътя ви. Следователно връзката ви има по-голям шанс да бъде дълготрайна. По този начин не е лошо, ако сте се справили заедно.

 

Карате се по правилния начин

Неразбирателството е нещо, което ще присъства в всички отношения. Това, което прогнозира способността Ви да преодолявате тези бури, е способността да се борите справедливо и да се сдобрявате  след това. Това е знак за уважение и признание на собствените отговорности при несъгласие. Тези моменти също могат да доведат до конструктивни разговори за това, което се случва между вас,  като помагат да създавате по-голяма емоционална интимност.

 

Цените израстването на другия

Хората са динамични индивиди, всички от които ще растат и ще се променят с течение на времето. Това означава, че партньорът ви ще се промени и е важно да го оставите да го направи.  Ако сте с някого за цял живот, има шанс той и вие да придобиете всякакви различни интереси, страсти, гледни точки и нужди. А, ако искате отношенията ви да се запазят, трябва и двамата да подкрепяте това израстване и да позволите то да повлияе по естествен начин на отношенията ви.

 

Любопитни сте

Любопитството относно вашия съпруг сигнализира желанието да  научите повече за всеки друг. Любопитните двойки виждат партньорите си като нещо вълнуващо. И това любопитство може да дойде по-удобно по време на един спор. Любопитните двойки искат да разберат защо партньорът им се чувства по начина, по който се чувства, вместо да реагира отбранително.

 

Връзката ви е приоритет

Това означава, че достатъчно време, енергия и намерение са посветени на гарантирането, че връзката работи за всеки от вас. Отворената комуникация, готовността за приемане на критика, смелостта да бъдем уязвими и ангажиментът да направим необходимите промени в поведението в полза на цялото се случва постоянно. Ако това вече се случва естествено за вашето партньорство, тогава шансовете за дълголетие вече са във ваша полза.

 

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Нещата, които трябва да избягвате, когато миете косата си

Няма и месец след сватбата,а Алекс вече заряза Даниел Петканов!