in

Превърни балкона си в райско кътче! Виж как с тези лесни съвети!

Ако някога сте се преместили в апартамент с балкон,  то  със сигурност познавате първоначалното вълнение, което идва при мисълта за дългите летни нощи, прекарани на открито, мечтата за сутрешното кафе под слънцето и  коктейлите по залез. Първоначалното намерение е винаги да се създаде открито пространство, което да съперничи на най-големите художници на ландшафта, но в крайна сметка винаги се получава така, че външният декор остава винаги на заден план.

Въпреки че външните пространства не винаги могат да се използват целогодишно, това не е извинение да ги оставите без оформление. Ако вече е  август и балконът ви все още е тъжно празно пространство време е да направите нещо по въпроса и да позволите на балкона си да се превърне в малък рай. С няколко прости трика, можете да дадете на балкона си форма и дори да го разширите през есенните месеци. Не чакайте повече – времето за преобразуване на балкона е сега. Ето как:

Започнете с растения

Една външна площ никога не трябва да бъде без зеленина. Кутиите за цветя и растенията в саксии са лесен и евтин начин за вливане на зелените площи в откритото пространство, без да се изисква прекалено много средства и усилия.

 

Заземете го с килим

 Външните килими са по-хубави от всякога и идват със стотици забавни  и устойчиви на атмосферни влияния модели. Поставихте в  хола си с килим, така че защо да не направите същото с балкона?

 

Заобичайте бистро масата

Нищо не е по-удовлетворяващо от закуска навън и събиране на слънчеви лъчи преди дълъг работен ден. Когато пространството е ограничено, всичко, от което се нуждаете, са няколко стола и малка бистро масичка.