in

Прави ли грешка Венета Райкова като се развежда с Тихомир.

Най-нашумелият развод за изминалата година ще приключи и най-тихо. Венета и Тихомир се развеждат, но си остават добри приятели.

Фактите говорят, че Тишо няма претенций по отношение на общото им жилище и няма против да го остави на Венета. В тази връзка той оставя жена си да го ползва докогато поиска.

Същото жилище е придобито по време на брака им и стойността му е около 100 хил. евро. Реално при подобни случаи съда присъжда жилището на майката, докато детето не навърши 18 години. След това бащата има половината от имота.

Тихомир решил да остави всичко на жена си. Той не искал нищо от имота, а и така избягва недоразумения покрай разделението. Бившият на Венета не се интересува от жилището, с което показва заможен и висок стандарт.

Семейното им жилище е много луксозно и с годините стойността му се вдига. Нещата които заедно са обзавели двамата като вана с джакузи, скъпи полилеи и подобни, не биха могли да се разделят и заради това Тишо оставя всичко на Венета.

Постъпката на Тишо накарал Вени да му досажда във връзка с издръжката за сина им Патрик. Тя щяла да изиска от бащата на детето максимална издръжка с която да могат да задоволяват нуждите си.

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как принц Уилям и Кейт Мидълтън ще нарекат третото си дете

Неща, които трябва да спрете да правите с кожата си точно сега