in

Последен моден писък: есенно манто

Есенните манта са в разнообразни модели и тъкани

Нищо няма да украси толкова ефектно есенния ви гардероб като модерното манто. Дизайнерите са дали воля на въображението си, предлагайки дреха, която не остава незабелязана.

Сатенен кафтан

 

Първите му варианти се появиха още през пролетта, като загатнаха за абсолютното превъзходство на дрехата над другите връхни есенни облекла. Пъстрите модели с цветчета и източни принтове са само част от предложенията за ценителки. Има и по-сдържани модели от текстурен сатен с пастелни тонове или в класическо черно. Така кафтанът е подходящ както за романтичните дами, така и за по-консервативните. Да носите такова манто е приятно в прохладните дни на ранната есен.

Големи рамене

Трендът е актуален вече няколко сезона и е удачно приложен и в кройката на мантата за 2017г. Препоръчва се за манта от туид и вълна и идеално се вписва в ежедневния есенен гардероб. Важното е масивните копчета да са си на мястото. За желаещите да удължат носенето на това манто във времето се препоръчват модели с подвижни кожени яки, които могат да се добавят в студените дни и да превърнат есенното манто в зимно палто.

Дами в червено

 

Червеното е абсолютен есенен хит, но не всяка жена е толкова смела, че да се обзаведе с червено манто. Още повече, че червеното не става за всеки ден. Във всеки случай, дизайнерите превърнаха червеното в демократичен цвят, като предложиха червени връхни дрехи от найлон, екокожа и други популярни материали. Червеното манто се съчетава отлично с широки дънки, с масивни боти на платформа и с други детайли, продиктувани от безграничността на фантазията.

Найлонов тренч

Футуристичните тъкани са широко застъпени през тази есен. Утилитарните и практични тренчове от найлон, шушляк или както там наричаме материята, придават хипстърски елемент в облеклото, защитават от лошото време и чудесно подхождат на масивни обувки на ниска подметка.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Трябва ли да се сваля температурата?

Скандал!Орхан Мурад избухна срещу българския народ и медиите.