in

Поредно младо гадже до Миглена Ангелова.

Гадже №5 се нареди до Миглена Ангелова. Определено водещата на „Искрено и Лично“ не се отказва и продължава да търси най-подходящия мъж.

Миглена Ангелова стана баба, но определено това не е спънка за нея да върти любов. Тя живее заедно с девет години по-младия Кузман Примджанов.

Тв водещата има зад гърба си четири видимо неуспешни брака. Въпреки разочарованията си към силния пол, Миглена отново се отдаде на любов. Наскоро дори тя сама е взела решение и е предложила на гаджето си да се премести и да заживеят заедно.

След всички бракове, Ангелова твърдеше, че не би повярвала повече на мъж, но ето че може би подходящия се появи. Кузман веднага се наел да търси жилище където да си живеят двамата и започнал до го обзавежда по вкуса но любимата си. Той веднага се съгласил на предложението на Миглена да заживеят заедно, след като хлътнал доста по нея.

„Един път ще се събират, друг ще се разделят и най-накрая се решиха“.-споделят близки до двойката. Самата Миглена Ангелова призна за романтиката помежду им още миналото лято. Още тогава тя разкри първите букви на любимия си, К.П.

„Влюбена съм да. Но това не е много похвално, защото когато любовта е силна тя е и болезнена“.-сподели водещата.

Дамата в червено на момента се впечатлила от Кузман. Още в първия момент тя се трогнала от неговата интелигентност и джентълментство, разбира се и от доброто финансово състояние. Бизнисминът е завършил икономика и психология. Той също останал с много добри впечатления от Миглена Ангелова и веднага намерил общи теми на разговор.

„В момента Миглена е много променена, тя винаги е коментирала мъжете остро, но сега говори толкова влюбено за Кузман… Нещата определено са сериозни“.-коментират запознати.

Явно съпруг №5 най-накрая е подходящия. Миглена дори му готви упорито, нещо което преди изобщо не е правила.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ивана се побърка от пластични операции.

Пет научни начина да подобрите вашата връзка (как да я направите по-романтична!)