in

Показаха обувките за следващата пролет

Седмицата на модата за пролет-лято 2018 година определи всички предстоящи модни тенденции и линиите, с които ще се съобразяват производителите на дрехи, обувки и аксесоари. Зададените параметри при обувките се изразяват в принтове на цветя, широки токове, блестящи сандали и чехли и лачена кожа. Ето подробностите:

Принт на цветя

Цветята продължават да са актуален десен за момичешки рокли, сака и консервативни костюми. Предстоящите топли сезони няма да ограничат цветните принтове само до дрехите, а те ще прескочат и в чантите, и в обувките. Докато чантите ще са украсени с рисунки на рози и орхидеи, обувките ще са от щампирана на цветчета кожа, с бродерии и апликации върху велур и сатен и дори с футуристични пластмасови цветя в 3D форма. Разбира се, модерните през 2018 г., обувки на цветя няма да отиват на всичко и не са за всеки.

Блясък

Проблясвайки със сребърни и златни светлинки боти, сандали с връзки и класически дамски обувки сякаш са слезли от страниците на вълшебни приказки. Обувките са толкова впечатляващи, че вече е ясно, че ще бъдат актуални поне два сезона и в тях си струва да се инвестира. Посипаните с лъскав пясък боти могат да се носят както през деня, така и вечерно време, понеже отиват и на тениски с джинси, и на вечерни рокли.

Лачени обувки

Лачените обувки стояха в сянката на ревютата дълго време и това е моментът да бъдат показани в целия им блясък. Тенденциите в обувките за 2018 клонят към страната на еталонната женственост, а тук лачените обувки са неизменен атрибут. Те придават благородство и подчертават елегантност, като диктуват правилата на останалия гардероб. Важно е да се запомни, че черните лачени обувки отлично подхождат на червено и тъмно синьо, а цветната лачена кожа се съчетава с неутрални отенъци.

Широк ток

За пролетта и лятото модните диктатори са избрали да върнат стила ретро и естетиката на 70-те години на миналия век с популярните дебели токове. Широкият ток е устойчив – нито е висок, нито нисък, отличава се с идеална форма и е подходящ за всякакъв стил и гардероб. Пролетните затворени обувки на широк ток са направени от съвременни материали и имат допълнителен футуристичен елемент от прозрачна пластмаса, огледални повърхности или лъскави метални пластини. Такъв ток може да се носи всеки ден и веднага става любим на дамите.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Предиабет: причини, симптоми, лечение и профилактика

Ето кои са най – малко посещаваните страни в света