in

Победителя на „Биг Брадър-Most Wanted“, жертва на секс тормоз.

Тото от „Скандау“ остана замислен и не може да повярва, че това се случва точно на него. Известният рапър Йонислав Йотов-Тото не може да повярва какво го е сполетило. Той сподели за секс тормоза, на който е подложен от месеци, в предаването при Гала „На Кафе“.

Най-вероятно много мъже биха завидели на чаровника, но не бързайте. Всъщност секс тормоза не е бум на напомпани и натокани мацки, а оплаквания, въпроси, съвети и подобни.

Каналът на групата , който има над 200 000 фенове в Youtube напоследък се е превърнал в сайт за изливане на наранени души и съвети като от психолози. Самия Йонислав Йотов е ахнал от това, че повечето хора се чувстват самотни, нещастни и недоволни едва ли не от живота.

„Не можете да си представите, че масово хората искат да си говорим за секс. Това означава, че са самотни и дори няма с кого да го споделят.“-разочарован коментира Тото.

Лошото е че за недоволствата от секса се оплакват не само млади, подрастващи, а също и хора на възраст дори и с деца. Повечето споделят, че заради този им проблем прибягват към алкохол. Да, но това да се утешавате с какъвто и да било концентрат съвсем не е нормално, защото може да доведе до много по-сериозни проблеми, а стария проблем със сигурност ще си остане нерешен.

Покрай всичко това има и много фенки на Тото, които правят какво ли не за да го вкарат в леглото си. Йотов обаче не поддава и знае добре как да се оправя с тях. Единственото, което могат да получат от него е автограф, селфи или подобни.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Всъщност болестта на Преслава съвсем не е заразна…

Къде е краят на света: вижте 5 райски острова