in

Плажна мода: 3 модни теденции, с които да ни забележат на плажа

Тренд 1. Шапка

 

Дерматолозите все още забраняват преките слънчеви лъчи върху лицето и затова то трябва добре да се скрие. Това може да стане по много стилен начин под широкопола шапка, мъжко бомбе или друг оригинален модел какъвто е каубойската шапка. Ако не искате да изглеждате толкова класически, изберете нещо по-декоративно с козирка или пък кърпа, която можете да завържете като забрадка или тюрбан. Не забравяйте за очилата – модерни са тези с големите кръгли рамки или изобщо без рамки.

Тренд 2. Не само бикини!

 

През този сезон са актуални три типа бански костюми: тропически моникони, бикини и трикини с ярки принтове на палми, ретро-варианти с висока талия и класически цели бански. Остават модерни минималистичните модели в черно. Те добре подчертават тънката талия, а целите модели визуално прикриват излишния обем. Модерните цветове това лято са цветовете на морето и на слънцето.

Тренд 3. Рокля-халат

 

Небрежно наметнатите рокли-халати прикриват раменете от палещото слънце. Хубавото е, че могат да се носят и върху бански на плажа, и като обикновени рокли. По-елегантните и атрактивните алтернативи на плажната рокля, като пареото, лесно може да се превърнат в дълга пола или интересна туника. Цветовете се избират според десена на банския костюм. Ярките неонови цветове вече не са на мода, затова пък пастелните тонове на туниките и средната дължина са абсолютен писък. На мода през това лято са и късите дантелени плажни рокли. Общият вид се допълва идеално от сламена чанта-кощница за любимата книга и за бутилката с вода.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Естествен лифтинг: отслабваме и се подмладяваме!

Скандал във Вирджиния Рекърдс