in

Перфектният Джин-Тоник в домашния условия

Дългата работна седмица, кратките срокове, жегата са един от основните фактори, които ни карат да останем вечер вкъщи. Защо и да не поканим приятели на гости, които да впечатлим със своите умения и да им приготвим напитки, равняващи се на вкус дори и с тези от най-добрите барове в града. Джин-тоник е една от емблематичните летни напитки, които освен да придаде свежест успява и да ни отпусне.

Както знаем добре основната добавка при този коктейл е лимонът. Тайната с която обаче може да впечатлите всички цените ли не се крие в него, а в друг плод, който въобще даже не е кисел, а дори сладък – мангото. Хвойната, от която се прави напитката джин, заедно с този сладък и изкусителен плод съдържат високо количество ароматно съединение, което се нарича пинен. Когато двете се смесят, вкусът става балансиран и много приятен.

Добавете резенче манго към вече готовият Джин-Тоник и се насладете на дългите прохалдни вечери в приятели, прекарани на терасата или задния двор. Не забравяйте все пак, че колкото и сладка да е тази напитка, тя съдържа алкохол и трябва да внимаваме с консумацията и.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Анджелина Джоли се забърка в нов скандал

Рибата ще ви спаси от артрит