in

Официално е! Селена Гомес и Джъстин Бийбър отново са заедно

Вече две седмици, светските хроники обсъжда раздялата на Селена с рапъра The Weeknd. Очевидно е, че камъчето, което обърна колата е Джъстин Бийбър, в компанията на когото Селена беше забелязана. Селена и Джъстин бяха двойка до преди 2 години, а сега отново се появиха заедно първо на църква, после на закуска, а след това Селена прекара един цял ден в дома на Джъстин. И въпреки, че много техни приятели твърдяха, че те просто готвят нов проект, информацията за това, че отново са заедно, беше потвърдена.

Селена и Джъстин наистина отново са заедно. Селена винаги е имала чувства към него. Освен това, приятелите ѝ искат тя да бъде много внимателна, защото наскоро преживя операция по трансплантация на бъбрек.“- съобщава запознат за изданието Us Weekly.

Селена и Джъстийн започнаха да се срещат през 2010. Три години по-късно започнаха да се карат, да се разделят и пак да се събират, до окончателния разрив в отношенията им през 2015 г. Тогава папараците започнаха да засичат все по-често Джъстин със София Ричи.

През януари 2017 Селена започна връзка с рапъра The Weeknd, който беше плътно до нея по време на здравословните ѝ проблеми. Преди дни, обаче, рапърът беше забелязан на купон със загадъчна брюнетка, а Селена предпочете Джъстин.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да се справиш с тъмните кръгове под очите

С какво натуралната козметика може да е опасна?