in

Огледален Фън Шуи: Как да позиционираш огледалото в дома си

Без значение дали вярваш във Фън Шуи или не, винаги можеш да усетиш енергията на една стая в моментът, в който прекрачиш прага й. Тя може да вдъхва уют или пък да й липсва нещо, което да я прави не толкова подходяща за пребиваване. И без значение дали използваш китайската философия, за да декорираш дома си, има един по-конкретен предмет, който навсякъде заблуждава експерти от фън шуй  и не всички се съгласяват за най-доброто му използване: огледалото. Накратко, огледалата се разглеждат като притежаващи свойството да отразяват (и ефективно да умножават) нещата в дома ти – те могат да разширят пространство, но също така могат да умножат купчина сметки. Те също така могат да ускорят или забавят енергийния поток на пространството. И така, откъде знаеш дали правилно използваш огледалата в дома си? Ето няколко съвета за правилно позициониране на огледалото в дома.

  1. Никога не поставяй огледалото директно срещу входната врата. Най-добре го окачи на стена, перпендикулярна на вратата. Когато поставяш огледалото, мисли си за определена цел, която то може да изпълнява. Да увеличи възможностите в живота ти, например.

 

  1. Според експертите, най-доброто място за окачане на огледалото е трапезарята. Тя е символ на благополучие и богатство, нещо, което всички искаме в живота си.

 

 

  1. Не е добра идея да се поставя огледало в кухнята, защото носи лоша енергия, особено ако е позиционирано срещу печката.

 

  1. Много експерти препоръчват да се внимава много с позиционирането на огледалото и това, което отразява. Според Фън Шуй огледалото има функцията да увеличават пространството и създават усещането за простор. В този ред на мисли, не допускай огледалото ти да отразява сметки или други неприятни неща.

 

 

  1. Огледалата в коридора са нещо хубаво, освен когато са позиционирани в самия му край. Така те забавят потока енергия, затова избягвай това.

 

  1. Също както огледалото срещу куп сметки може да ги удвои, така и огледалото срещу работното бюро ще увеличи работата. Плюс това, кой би искал да гледа себе си как работи по цял ден?

 

 

  1. Вярва се, че поставено в дневната стая, огледалото има способността да увеличи празничния ефект като удвоява броя на хората. То прави същото и с енергийте им, затова внимавай кого каниш в дома си.

 

  1. Едно място, за което експертите предупреждават да не се поставят огледала и тежки картини, е стената зад леглото или дивана. Фън Шуй е изцяло фокусиран върху спокойствието и сигурността, а наличието на тежки предмети над теб със сигурност не носи спокойствие. Затова избери друго място за огледалото и големите си картини.

 

 

  1. Използвай внимателно огледалата в спалнята си. Тъй като те имат способността да активират енергията на стаята и да удвояват това, което отразяват.

 

  1. Избягвай да позиционираш огледалото в банята срещу тоалетната чиния.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

7 начина да се влюбиш отново в партньора си

5 начина за идеален грим с помощта на коректор